نحوه تعیین فهرست سیگار و تنباکوی تولید داخل با نشان بین المللی
تصمیمات ستاد تسهیل و رفع موانع تولید کشور

نحوه تعیین فهرست سیگار و تنباکوی تولید داخل با نشان بین المللی

ستاد تسهیل و رفع موانع تولید کشور در یکصد و هفتاد و پنجمین جلسه خود که در وزارت صنعت، معدن و تجارت برگزار شد در ارتباط با اعتراض به نحوه تعیین فهرست سیگار و تنباکوی تولید داخل با نشان بین‌المللی تصمیماتی اتخاذ نمود.

در ابلاغیه شماره 4016590 مورخ 29/08/1403 دبیر ستاد تسهیل آمده است:

در راستای حمایت از واحدهای تولیدی و در اجرای قانون رفع موانع تولید رقابت پذیر و ارتقای نظام مالی کشور و «عطف به بند (2) مصوبات یکصد و هشتاد و هفتمین جلسه دبیرخانه ستاد تسهیل ابلاغی به شماره 3693757 مورخ 16/7/1403» گزارشی از آخرین وضعیت انجمن تولیدکنندگان تنباکوی معسل در جلسه طرح و پس از استماع گزارش اعضای محترم انجمن، نمایندگان محترم ستاد صنایع دخانی، دفتر حقوقی و اعضای محترم ستاد تصمیمات ذیل اتخاذ گردید:

1/5- با توجه به ایرادات وارده به شیوه نامه تنظیمی در خصوص تعیین فهرست سیگار و تنباکوی تولید داخل با نشان بینالمللی و ایجاد الزاماتی فراتر از قانون برای تولیدکنندگان و اعتراضات اعلام شده، مقرر گردید معاونت محترم صنایع عمومی با رعایت ماده 24 قانون بهبود محیط کسب و کار و آیین نامه اجرایی آن و اخذ نظر بخش خصوصی حداکثر طی مدت 30 روز نسبت به اصلاح و ابلاغ شیوه نامه جدید، اقدام نماید.

2/5- همچنین مقرر شد در شیوه نامه تنظیمی از ایجاد هر گونه شرایط اضافی برای تولیدکنندگانی که نشان خود را برابر قوانین داخلی در اداره مالکیت صنعتی به ثبت رساندهاند از جمله الزام ثبت نشانهای تجاری در درگاه بین الملل wipo خودداری شود. بدیهی است در صورت لزوم میتوان اخذ استعلام از درگاه بین الملل wipo را جایگزین الزام ثبت بینالمللی نمود.

3/5- مقرر شد معاونت صنایع عمومی وزارت صنعت، معدن و تجارت حداکثر ظرف مدت 20 روز پس از ابلاغ مقرره جدید، نسبت به تکمیل و ارسال فهرست سیگار و تنباکوی تولید داخل با نشان بین الملل جهت اصلاح مصوبه 211874/ت60107هـ مورخ 16/11/1401 هیئت وزیران اقدام نماید.

این اصلاح باید به صورتی باشد که ملاک اجرای آن از تاریخ تصویبنامه مورخ 16/11/1401 اجرایی و مورد محاسبه سازمان امور مالیاتی قرار گیرد.

4/5- همچنین مقرر شد سازمان امور مالیاتی تا ابلاغ تصویبنامه جدید هیئت وزیران برای واحدهای تولیدی که به تشخیص معاونت صنایع عمومی وزارت صنعت، معدن و تجارت تولید داخل آنها با نشان بین الملل به قطعیت نرسیده یا مورد اختلاف میباشد به صورت علی الحساب بر مبنای نشان داخلی مالیات دریافت نماید.

5/5- بدیهی در محاسبات نهایی جهت اخذ مالیات، مصوبه هیئت محترم وزیران ملاک عمل بوده و واحدهایی که در مصوبه به عنوان تولیدکننده با نشان بین الملل محسوب میشوند میبایست علاوه بر پرداخت مابه التفاوت مالیات مذکور، جرایم تأخیر را نیز پرداخت نمایند.

 


خبرهای مرتبط

دیدگاه‌ها

دیدگاه شما

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.

روز پدر
تبریک انتصاب دکتر امیر اسکندری

تازه ترین‌ها

بازگشت اعتماد به شرکت دخانیات، محور اصلی برنامه‌ها در دوره جدید

کشفیات قاچاق سیگار در آذر ماه

نظام سرمایه داری در مقابل اقتصاد آزاد

حمایت از تولید داخلی در اولویت دولت چهاردهم است

سوئد به وضعیت «بدون سیگار» دست‌یافت

وینستون، کنت و مارلبورو بسته‌ای 4 تومان!

سبد کالای دخانی قاچاق هر روز بزرگتر و متنوع تر می شود

تولید تنباکو در برزیل ممکن است به 696 هزار تن برسد

عوارض جدید در انتظار کالاهای آسیب رسان

تحولات مالی و استراتژی‌های شرکت Philip Morris International

گسترش سالن‌های اختصاصی سیگار الکترونیکی در کره جنوبی

تعرفه‌های تجاری جهانی در صنعت ویپینگ

پرداخت نقدی به کشاورزان تنباکوی فیلیپین

تدوین برنامه راهبردی شرکت دخانیات ایران با هدایت سیاوش افضلی

تبدیل فیلتر سیگار به نوعی کامپوزیت توسط پژوهشگران دانشگاه تهران

اعتبار هزینه‌ای دستگاه‌های اجرایی از محل عوارض دخانیات

نحوه تعیین فهرست سیگار و تنباکوی تولید داخل با نشان بین المللی

آغاز پنجمین سال انتشار ماهنامه توتون صنعت

ناکارآمدی سامانه های رصد تجارت و لزوم بازنگری در ضوابط آنها

سیگارهای قاچاقی که به مقصد نرسیدند

پیش بینی برداشت 300 میلیون کیلوگرم تنباکو در زیمبابوه

سرمایه گذاری شرکت جی تی آی ترکیه (JTI Turkey) در توربالی

استانداردهای فندک

پرده برداری از جذابیت

قصه تولد سیگار در ایران