تولید تنباکو در برزیل ممکن است به 696 هزار تن برسد

تولید تنباکو در برزیل ممکن است به 696 هزار تن برسد

به گزارش kohltrade محصول تنباکوی جنوب برزیل برای فصل 2024/2025، مقدار 309,982 هکتار زمین را پوشش خواهد داد که این رقم نشاندهنده افزایش 9.08 درصدی نسبت به فصل گذشته است،

ایالت پارانا بیشترین رشد را با 13.63 درصد افزایش و مساحت کاشت 83.981 هکتار ثبت کرده است. سانتا کاتارینا با 11.78 درصد افزایش و 94.212 هکتار در رتبه بعدی قرار دارد. در ایالت ریو گرانده دو سول، 131.789 هکتار کاشت شده که نشاندهنده افزایش 4.6 درصدی است.

تعداد خانوادههای تولیدکننده تنباکو نیز با افزایش 3.57 درصدی به 138.020 خانواده در این فصل رسیده است، در حالی که این تعداد در فصل گذشته 133.265 خانواده بود. مارسیلیو درشر، رئیس انجمن کشاورزان تنباکوی برزیل (afubra)، اظهار داشت: ما از دو فصل بسیار سودآور برای بسیاری از تولیدکنندگان تنباکو عبور کردهایم که منجر به افزایش بالای سودآوری شده است. در مقابل، غلات و سایر محصولات کشاورزی در حال حاضر سودآوری کمتری دارند. به همین دلیل، زمینهای بیشتری به کشت تنباکو اختصاصیافته و خانوادهها به این محصول بازگشتهاند. بااینحال، این تغییرات نگرانیهایی به همراه دارد. افزایش سطح زیر کشت در دورهای با شرایط جوی پایدار میتواند به سطوح بالاتر تولید منجر شود که ممکن است تأثیر منفی بر درآمد تولیدکنندگان داشته باشد. از نظر حجم تولید، برآورد اولیه نشان میدهد که تولید 696.435 تن در جنوب برزیل امکانپذیر است. این شامل 630.539 تن تنباکوی ویرجینیا (افزایش 36.52 درصدی)، 54.624 تن تنباکوی بارلی (افزایش 44.07 درصدی)، و 11.272 تن تنباکوی معمولی (افزایش 36.45 درصدی) است.  به گزارش kohltrade در مورد قیمتگذاری، نمایندگان سازمانهای مختلف و شرکتهای دخانیات در حال محاسبه هزینههای تولید برای فصل 2024/2025 هستند و انتظار میرود مذاکرات قیمتگذاری پس از تکمیل این ارزیابی آغاز شود. این آمارها نشاندهنده رشد قابلتوجه تولید تنباکو در جنوب برزیل است، اما همراه با چالشهایی که ممکن است بر تعادل اقتصادی کشاورزان تأثیر بگذارد.

 منبع: www.tobaccojournal.com

 


خبرهای مرتبط

دیدگاه‌ها

دیدگاه شما

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.

پربازدیدها

تازه ترین‌ها

افزایش قاچاق با افزایش مالیات کالاهای دخانی

افزایش سهم از بازار شرکت دخانیات ایران

کشفیات محصولات دخانی قاچاق در تیر ماه

ایران پابرجا

فیلیپ موریس اینترنشنال گزارش درآمدهای بی سابقه سه ماهه دوم را اعلام کرد

لزوم حل و فصل مسائل کلان دخانیات با مساعدت همه دستگاه های مرتبط

وضعیت کشور ایران برای شرکت JTI

ارزبری قاچاق بیشتر از تولید داخل!

مدیران عامل موسسه انحصار دخانیات و شرکت دخانیات ایران از بدو تاسیس تاکنون

بازدید نمایندگان کارگران دخانیات از موسسه اطلاعات در سال 1343

صادرات تنباکوی موزامبیک در سال 2024 با رشد 63 درصدی مواجه شد

میزان قطران و نیکوتین درج شده بر روی پاکات سیگارت های قاچاق و تقلبی ناصحیح است

کشفیات خرداد ماه قاچاق سیگار

چرا سیگار، دسر محبوب سیگاری هاست؟

مبارزه با استعمال دخانیات در مسیر بیراهه

جریمه سنگین برای هر ثانیه نمایش دخانیات

22 هزار نفر از شهروندان دزفول از نظر مصرف دخانیات غربالگری شدند

از توسعه کشاورزی توتون تا هم افزایی برای احیای زیرساخت های درمانی

سیگار الکترونیکی تهدیدی نوظهور برای سلامت دهان و دندان

آمار دختران سیگاری رو به افزایش است

روزشمار هفته ملی بدون دخانیات سال 1404 اعلام شد

ارزیابی و تحلیل نهادی صنعت دخانیات ایران

کشفیات قاچاق سیگار اردیبهشت ماه 1404

بدون روشنگری، صنعت دخانیات قربانی سوءبرداشت‌ها خواهد شد

همایش تخصصی صنعت دخانیات اردیبهشت 1404