بررسی دستورالعمل بسته بندی محصولات دخانی 
در دستور کار وزارت صمت

بررسی دستورالعمل بسته بندی محصولات دخانی در دستور کار وزارت صمت

طرح بروزرسانی تصاویر و هشدارهای بهداشتی و دستورالعمل پیشنهادی وزارت بهداشت مبنی بر بسته بندی استاندارد محصولات دخانی در جلسه کارگروه فنی نظارت بر تولید، سرمایه‌گذاری و تأمین بازار وزارت صمت که با حضور سرپرست ستاد صنایع دخانی، نمایندگان تشکل‌ها و مدیران برخی از شرکت‌های دخانی و نماینده سازمان بازرسی کل کشور در روز دوشنبه چهارم دی ماه در وزارت صمت تشکیل شد مورد بررسی قرار گرفت. ابتدا نظرات نمایندگان انجمن تولیدکنندگان، واردکنندگان و صادرکنندگان محصولات دخانی، انجمن صنفی کارفرمایی توزیع‌کنندگان سراسری کالای دخانی، انجمن تولیدکنندگان تنباکوی معسل و سازمان بازرسی کل کشور مطرح و نهایتاً پس از بحث و بررسی تصمیماتی به شرح زیر اتخاذ گردید:
 موضوع بروزرسانی تصاویر و هشدارهای بهداشتی و بررسی دستورالعمل پیشنهادی بسته بندی استاندارد محصولات دخانی ارائه شده وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در جلسه مطرح و مقرر شد پس از ارائه تصاویر و هشدارهای بهداشتی جدید ابلاغی توسط وزارت بهداشت همکاری لازم از سوی کلیه تولیدکنندگان مرتبط به عمل آید. 
 با توجه به این که کلیه اعضای انجمن تولیدکنندگان و توزیع کنندگان محصولات دخانی با طرح دستورالعمل اجرایی بسته بندی استاندارد محصولات دخانی و الصاق تصاویر و هشدارهای بهداشتی به دلایل پیامدهای منفی برای تولیدکنندگان، ایجاد التهاب بازار و تغییر قمیت در بازار ( سطح عرضه) مخالفت نمودند، مقرر گردید انجمن‌های مربوطه نظرات، نکات فنی و گزارش‌های مربوطه را با دلایل متقن و آثار و تبعات اجرای طرح مذکور به ستاد صنایع دخانی اعلام نمایند. 
 با توجه به نظر اعضای انجمن تولیدکنندگان، واردکنندگان و صادرکنندگان محصولات دخانی مبنی بر عدم موفقیت تجربه کشورها در اجرای طرح یکسان سازی بسته بندی محصولات دخانی، مقرر گردید انجمن مربوطه گزارشات و مستندات مربوط به کشورهای اجراکننده طرح بسته بندی محصولات دخانی را ارائه نمایند. 
 با توجه به نظر رییس انجمن چاپ و بسته بندی کشور جهت ارائه راه کارهایی در راستای کاهش قاچاق و جلوگیری از تولید جعلی محصولات دخانی و صیانت از برندهای محصولات دخانی، مقرر گردید با تعامل شرکت‌های تولیدکننده محصولات دخانی با انجمن مذکور در این راستا اقدامات متناسب جهت همکاری کلیه صنوف و واحدهای صنعتی کشور مبنی بر عدم تهیه جعبه‌های آماده برای تولید سیگارت و تنباکو...، صورت پذیرد. 
 با توجه به اهمیت موضوع بسته بندی تنباکوی معسل و مشکلات و چالش‌های مربوطه از جمله درج آمار در سامانه‌ها و ایجاد شفافیت حداکثری و موضوع پرداخت مالیات، تولید جعلی تنباکوی معسل و قاچاق، مقرر گردید: ( جلسات)کارگروه فنی مسائل این حوزه برای بررسی و رسیدگی به مشکلات تولیدکنندگان تنباکوی معسل به صورت ماهیانه تا حصول نتیجه در ستاد برگزار گردد. 
 با توجه به ضرورت رصد جریان کالا و ایجاد شفافیت حداکثری در کلیه زنجیره فعالیت صنعت دخانی کشور، مقرر گردید کلیه انجمن‌های مرتبط نسبت به پیش بینی اقدام لازم جهت اجرای متناسب طرح اقدام نمایند.
 

 


خبرهای مرتبط

دیدگاه‌ها

دیدگاه شما

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.

دهه فجر

پربازدیدها

تازه ترین‌ها

بازگشت اعتماد به شرکت دخانیات، محور اصلی برنامه‌ها در دوره جدید

کشفیات قاچاق سیگار در آذر ماه

نظام سرمایه داری در مقابل اقتصاد آزاد

حمایت از تولید داخلی در اولویت دولت چهاردهم است

سوئد به وضعیت «بدون سیگار» دست‌یافت

وینستون، کنت و مارلبورو بسته‌ای 4 تومان!

سبد کالای دخانی قاچاق هر روز بزرگتر و متنوع تر می شود

تولید تنباکو در برزیل ممکن است به 696 هزار تن برسد

عوارض جدید در انتظار کالاهای آسیب رسان

تحولات مالی و استراتژی‌های شرکت Philip Morris International

گسترش سالن‌های اختصاصی سیگار الکترونیکی در کره جنوبی

تعرفه‌های تجاری جهانی در صنعت ویپینگ

پرداخت نقدی به کشاورزان تنباکوی فیلیپین

تدوین برنامه راهبردی شرکت دخانیات ایران با هدایت سیاوش افضلی

تبدیل فیلتر سیگار به نوعی کامپوزیت توسط پژوهشگران دانشگاه تهران

اعتبار هزینه‌ای دستگاه‌های اجرایی از محل عوارض دخانیات

نحوه تعیین فهرست سیگار و تنباکوی تولید داخل با نشان بین المللی

آغاز پنجمین سال انتشار ماهنامه توتون صنعت

ناکارآمدی سامانه های رصد تجارت و لزوم بازنگری در ضوابط آنها

سیگارهای قاچاقی که به مقصد نرسیدند

پیش بینی برداشت 300 میلیون کیلوگرم تنباکو در زیمبابوه

سرمایه گذاری شرکت جی تی آی ترکیه (JTI Turkey) در توربالی

استانداردهای فندک

پرده برداری از جذابیت

قصه تولد سیگار در ایران