« فرداد امیراسکندری »
مدیرعامل شرکت دخانیات ایران شد

« فرداد امیراسکندری » مدیرعامل شرکت دخانیات ایران شد

  «فرداد امیراسکندری» با حکم مدیرعامل مؤسسه صندوق حمایت و بازنشستگی کارکنان فولاد، به عنوان مدیرعامل شرکت دخانیات ایران منصوب و جایگزین مهدی آشتیانی شد.

به گزارش توتون صنعت به نقل از مدیریت ارتباطات و امور بینالملل، حسین علایی؛ مدیرعامل مؤسسه صندوق حمایت و بازنشستگی کارکنان فولاد، در حکمی «فرداد امیراسکندری» را به عنوان مدیرعامل شرکت دخانیات ایران منصوب کرد. پیش از این و از اسفندماه 1401مهدی آشتیانی به مدت 22 ماه، عهدهدار این مسئولیت بود. در سوابق اجرایی امیراسکندری، عضویت در هیئتمدیره و معاونت اداری و مالی شرکت دخانیات، معاون مالی و اقتصادی ایمیدرو، معاون حقوقی و مجلس صندوق توسعه ملی، مدیرکل دفتر هماهنگی امور مجامع و شوراهای وزارت صمت، مدیرکل دفتر هماهنگی امور مجامع و شوراهای وزارت بازرگانی به چشم میخورد. امیراسکندری دارای مدرک فوق لیسانس در رشته اقتصاد از دانشگاه علامه طباطبایی و دکترای تخصصی مدیریت از دانشگاه صنایع و معادن است. آئین تکریم و معارفه مدیران عامل سابق و جدید شرکت دخانیات ایران، روز یکشنبه 23 دیماه، با حضور مدیرعامل صندوق فولاد، اعضای هیئتمدیره، معاونان و جمعی از مدیران شرکت در سالن امام علی(ع) مجتمع دخانیات تهران برگزار شد.

 

 


دیدگاه‌ها

دیدگاه شما

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.

پربازدیدها

تازه ترین‌ها

افزایش قاچاق با افزایش مالیات کالاهای دخانی

افزایش سهم از بازار شرکت دخانیات ایران

کشفیات محصولات دخانی قاچاق در تیر ماه

ایران پابرجا

فیلیپ موریس اینترنشنال گزارش درآمدهای بی سابقه سه ماهه دوم را اعلام کرد

لزوم حل و فصل مسائل کلان دخانیات با مساعدت همه دستگاه های مرتبط

وضعیت کشور ایران برای شرکت JTI

ارزبری قاچاق بیشتر از تولید داخل!

مدیران عامل موسسه انحصار دخانیات و شرکت دخانیات ایران از بدو تاسیس تاکنون

بازدید نمایندگان کارگران دخانیات از موسسه اطلاعات در سال 1343

صادرات تنباکوی موزامبیک در سال 2024 با رشد 63 درصدی مواجه شد

میزان قطران و نیکوتین درج شده بر روی پاکات سیگارت های قاچاق و تقلبی ناصحیح است

کشفیات خرداد ماه قاچاق سیگار

چرا سیگار، دسر محبوب سیگاری هاست؟

مبارزه با استعمال دخانیات در مسیر بیراهه

جریمه سنگین برای هر ثانیه نمایش دخانیات

22 هزار نفر از شهروندان دزفول از نظر مصرف دخانیات غربالگری شدند

از توسعه کشاورزی توتون تا هم افزایی برای احیای زیرساخت های درمانی

سیگار الکترونیکی تهدیدی نوظهور برای سلامت دهان و دندان

آمار دختران سیگاری رو به افزایش است

روزشمار هفته ملی بدون دخانیات سال 1404 اعلام شد

ارزیابی و تحلیل نهادی صنعت دخانیات ایران

کشفیات قاچاق سیگار اردیبهشت ماه 1404

بدون روشنگری، صنعت دخانیات قربانی سوءبرداشت‌ها خواهد شد

همایش تخصصی صنعت دخانیات اردیبهشت 1404