شرکت دخانیات ایران چقدر ارزش دارد؟

شرکت دخانیات ایران چقدر ارزش دارد؟

روز شنبه بیست و سوم اسفند آخرین ارزشگذاری شرکت دخانیات ایران در جلسه هیأت واگذاری به ریاست دژپسند وزیر امور اقتصادی و دارایی مطرح شد. بنا بود در اجرای مصوبه هیأت وزیران برای انتقال بخشی از سهام وزارت صنعت، معدن و تجارت به سازمان تأمین اجتماعی، قیمت کارشناسی شرکت دخانیات ایران و ارزش هر سهم به تصویب هیأت واگذاری برسد.

نظر اعضا بر این بود که برندهای شرکت دخانیات ایران کم ارزیابی شده است به همین منظور جهت بررسی مجدد به سازمان خصوصی سازی اعاده و تصمیم‌گیری به جلسه آتی هیأت واگذاری موکول شد. 
ارزش کل دارائی‌های شرکت دخانیات ایران 15/640 میلیارد تومان بود که پس از کسر 2/015 میلیارد تومان بدهی، خالص ارزش شرکت دخانیات ایران 13/600 میلیارد تومان برآورد شده است که حدوداً معادل 550 میلیون دلار به نرخ ارز روز است. در سال 1393 هیأت واگذاری ارزش شرکت دخانیات ایران را 5/000 میلیارد تومان تعیین کرده بود که به نرخ ارز وقت معادل یک و نیم میلیارد دلار میشده است، کاهش ارزش ارزی شرکت دخانیات ایران علاوه بر قیمتگذاری غیر صحیح برندهای آن شرکت میتواند ناشی از عدم تناسب رشد ارزش دارائی‌های ثابت متناسب با افزایش شدید نرخ ارز، بی‌پایه بودن ارزش گذاری سال 1393 توسط هیأت واگذاری (چون قیمت کارشناسی هنوز نهایی نشده بود) و یا تغییر شیوه ارزیابی بوده باشد. در سال 1392 شرکت دخانیات ایران سود مناسب داشت که می‌توانست در ارزش گذاری شرکت با استفاده از روش بازدهی اثر مثبت داشته باشد. به این ترتیب در حال حاضر ارزش هر سهم شرکت دخانیات ایران 15/675ریال میشود. حدود یک درصد از سهام شرکت متعلق به کارکنان است که در قالب سهام ترجیهی به آنان واگذار شده است که با این ارزش گذاری اخیر، نرخ روز این تعداد سهم به حدود 136 میلیارد تومان می‌رسد. بهای تمام شده این تعداد سهام برای کارکنان حدود 30 میلیارد تومان و بر مبنای ارزش گذاری 3/000 میلیارد تومانی شرکت بوده است. 

 


دیدگاه‌ها

دیدگاه شما

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.

پربازدیدها

تازه ترین‌ها

افزایش قاچاق با افزایش مالیات کالاهای دخانی

افزایش سهم از بازار شرکت دخانیات ایران

کشفیات محصولات دخانی قاچاق در تیر ماه

ایران پابرجا

فیلیپ موریس اینترنشنال گزارش درآمدهای بی سابقه سه ماهه دوم را اعلام کرد

لزوم حل و فصل مسائل کلان دخانیات با مساعدت همه دستگاه های مرتبط

وضعیت کشور ایران برای شرکت JTI

ارزبری قاچاق بیشتر از تولید داخل!

مدیران عامل موسسه انحصار دخانیات و شرکت دخانیات ایران از بدو تاسیس تاکنون

بازدید نمایندگان کارگران دخانیات از موسسه اطلاعات در سال 1343

صادرات تنباکوی موزامبیک در سال 2024 با رشد 63 درصدی مواجه شد

میزان قطران و نیکوتین درج شده بر روی پاکات سیگارت های قاچاق و تقلبی ناصحیح است

کشفیات خرداد ماه قاچاق سیگار

چرا سیگار، دسر محبوب سیگاری هاست؟

مبارزه با استعمال دخانیات در مسیر بیراهه

جریمه سنگین برای هر ثانیه نمایش دخانیات

22 هزار نفر از شهروندان دزفول از نظر مصرف دخانیات غربالگری شدند

از توسعه کشاورزی توتون تا هم افزایی برای احیای زیرساخت های درمانی

سیگار الکترونیکی تهدیدی نوظهور برای سلامت دهان و دندان

آمار دختران سیگاری رو به افزایش است

روزشمار هفته ملی بدون دخانیات سال 1404 اعلام شد

ارزیابی و تحلیل نهادی صنعت دخانیات ایران

کشفیات قاچاق سیگار اردیبهشت ماه 1404

بدون روشنگری، صنعت دخانیات قربانی سوءبرداشت‌ها خواهد شد

همایش تخصصی صنعت دخانیات اردیبهشت 1404