افزایش 820درصدی عوارض تولید سیگار برند ایرانی و 500درصدی برند خارجی

افزایش 820درصدی عوارض تولید سیگار برند ایرانی و 500درصدی برند خارجی

شنیده ها حاکی است  پیشنهادی برای وضع  عوارض نخی برای سیگار در قانون بودجه ۱۴۰۱ به شرح زیر به کمیسیون تلفیق بودجه ارایه شده است:

« از ابتدای سال 1401 به قیمت خرده فروشی هر نخ سیگار تولید داخل با نشان ایرانی مبلغ دو هزار و سیصد ریال (2300 ریال) ، تولید داخل با نشان بین المللی (برند) مبلغ سه هزار ریال (3000 ریال)، هر نخ سیگار وارداتی مبلغ شش هزار و پانصد ریال (6500 ریال) و هر بسته پنجاه گرمی تنباکوی قلیان داخلی سی هزار ریال (30/000 ریال) و هر بسته تنباکوی وارداتی سیصد هزار ریال (300/000 ریال) به عنوان عوارض اضافه می گردد.

وزارت امور اقتصادی و دارایی مکلف است مبالغ مزبور را از تولیدکنندگان و واردکنندگان حسب مورد اخذ و به حساب درآمد عمومی موضوع ردیف 110515 این قانون واریز نماید. 100 درصد درآمد حاصل از اجرای این بند پس از واریز به حساب درآمد عمومی نزد خزانه داری کل کشور، طی ردیف های شماره 127500 ، 128500 و 129000 در جهت پیشگیری و کاهش مصرف دخانیات، درمان بیماری های ناشی از آن و توسعه ورزش و آموزش در اختیار وزارتخانه های ورزش و جوانان به میزان سی درصد (30%) ، آموزش و پرورش به میزان بیست درصد (20%) و بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به میزان پنجاه درصد (50% ) قرار می گیرد.»

در صورت تصویب این بند( الحاقی به لایحه بودجه 1401 ) در صحن علنی مجلس شورای اسلامی ، عوارض هر نخ سیگار تولید داخل برای برند ایرانی از ۲۵۰ ریال به ۲۳۰۰ ریال و برای برند خارجی از ۵۰۰ریال به ۳۰۰۰ ریال می‌رسد که بمنزله افزایش ۸۲۰ درصدی عوارض تولید برندهای ایرانی و ۵۰۰ درصدی برندهای خارجی است که در ایران تولید می شود  این می تواند مزیت رقابتی تولید‌کنندگان ایرانی در مقابله با کالای قاچاق دخانی را که به وفور در بازار یافت می‌شود به شدت تضعیف نماید و انتظار می‌رود در تداوم فعالیت برخی شرکت‌ها بالاخص تولید‌کنندگان برند داخل وقفه ایجاد شود.

 


دیدگاه‌ها

دیدگاه شما

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.

پربازدیدها

تازه ترین‌ها

معرفی حضرت آیت‌الله سید مجتبی خامنه‌ای به عنوان سومین رهبر انقلاب اسلامی

بازدید میدانی مدیر عامل صندوق بازنشستگی کشوری از مجتمع های تولیدی و تحقیقاتی شرکت دخانیات ایران

روایتی دیگر از حضورشرکت BAT (بریتیش امریکن توباکو ) در بازار دخانیات ایران

ورزش در شرکت دخانیات ایران

گذری بر تاریخ سیگارت سازی در ایران (قسمت سوم)

هیئت دولت 40 روز عزای عمومی و 7 روز تعطیلی اعلام کرد

روح بلند رهبر انقلاب به ملکوت اعلی پیوست

آیت الله العظمی سید علی خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی به شهادت رسید

اخبار بین‌الملل بهمن ماه 1404

بررسی زمینه‌های همکاری مشترک بین شرکت دخانیات ایران و شرکت روسی BVT

قابل توجه نمایندگان استان‌های توتون‌خیز

تصمیم دولت احمدی‌نژاد درباره‌ شرکت دخانیات اشتباه بزرگی بود

رشد مبالغ پرداختی به کشاورزان توتون‌کار

بررسی یک تغییر استراتژیک در صنعت دخانیات

اصلاح افزایش حقوق، ارز و اعتبارات سلامت در بودجه ۱۴۰۵

رئیس جمهور مصوبه پیشگیری فرهنگی و اجتماعی از مصرف دخانیات را ابلاغ کرد

بیانیه هیئت رئیسه اتاق ایران در خصوص رویکرد مالیاتی دولت در لایحه بودجه 1405

بازدید معاون صنایع عمومی وزارت صمت و رئیس مرکز برنامه‌ریزی و نظارت بر امور دخانیات از شرکت دخانیات ایران

رشد فروش سیگارت شرکت دخانیات ایران در سال جاری نسبت به سال‌های گذشته

افزایش قیمت ناشی از افزایش نرخ ارز و کمبود عرضه

گذری بر تاریخ سیگارت سازی در ایران (قسمت دوم)

کشفیات دی‌ماه 1404قاچاق سیگار

اخبار بین‌الملل دی ماه 1404

شرکت دخانیات ایران و مسیر پیش رو

روایت یکسال مدیریت در شرایط سخت