سومین نشست هم اندیشی ساماندهی صنوف فاقد پروانه کسب برگزار شد
با حضور قاسم نوده فراهانی رئیس اتاق اصناف تهران و نماینده وزیر صمت در اتاق اصناف ایران:

سومین نشست هم اندیشی ساماندهی صنوف فاقد پروانه کسب برگزار شد

سومین نشست هم اندیشی بررسی نحوه ساماندهی واحدهای صنفی فاقد پروانه کسب استان های خراسان مرکزی، شمالی و جنوبی در اتاق اصناف مشهد برگزار شد.

به گزارش توتون صنعت به نقل از روابط عمومی اتاق اصناف تهران در این نشست قاسم نوده فراهانی، نماینده وزیر صمت در اتاق اصناف ایران و رئیس اتاق اصناف تهران، محمود بنانژاد عضو و خزانه دار اتاق اصناف ایران و رئیس اتاق اصناف مرکز استان خراسان مرکزی، مهدی امیدوار رئیس اتاق اصناف مرکز استان خراسان شمالی، رضا علیزاده رئیس اتاق اصناف مرکز استان خراسان جنوبی و برخی از اتحادیهها و مسئولان دولتی حضور داشتند. نماینده وزیر صنعت، معدن و تجارت در هیات رئیسه اتاق اصناف ایران در این باره گفت: امسال وزارتخانه دنبال ساماندهی واحدهای صنفی بدون پروانه کسب است.

قاسم نوده فراهانی روز چهارشنبه ۱۸ خرداد ماه، در حاشیه آغاز به کار هیات اجرایی انتخابات اتحادیههای صنفی شهرستان مشهد که در سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی برگزار شد، اظهار کرد: بیماری کرونا طی ۲ سال گذشته موجب شد انتخابات اتحادیهها با تاخیر برگزار شود.

در برخی از اتحادیهها رستههای متفاوتی فعالیت دارد؛ بنابراین درخواست ما این است که فعالان صنفی در این انتخابات شرکت کنند تا بتوانند از حقوق صنفی خود به خوبی دفاع کنند. وی افزود: اتاق اصناف ایران و اتحادیههای صنفی به مردم و دولت بدون کوچکترین توقعی خدمت رسانی میکنند. قبل از انقلاب اسلامی، در دوران هشت ساله جنگ و بعد از انقلاب اصناف همواره پای کار بودهاند. تنها توقع اصناف در این سالها این بوده که در حوزه فعالیتشان از جمله در صدور پروانه کسب با مشکلی روبهرو نباشند. هم اکنون بهترین راه برای صدور پروانه کسب در کشور فراهم است اما تنها مشکل در رابطه با ماده ۱۸۶ قانون مالیاتهای مستقیم است. برخی از واحدهای صنفی با مشکلاتی برای دریافت پروانه کسب روبهرو هستند که وزیر قول داده در آینده مشکلات مرتفع شود. نمیتوان انکار کرد تخلفات در حوزه صنفی مربوط به واحدهای صنفی بدون پروانه کسب است ولی واحدهای صنفی دارای پروانه پروندهای در سازمان تعزیرات حکومتی ندارند زیرا به حقوق خود قانع و به حق مردم اجحاف نمیکنند.

در این نشست، نظرات مدیران صنفی درباره راهکار کاهش واحدهای صنفی فاقد پروانه کسب و موانع دریافت این مجوز صنفی بحث و تبادل نظر شد. این نشستها با حضور روسای اتاقهای اصناف استانهای سراسر کشور جهت جمع آوری خواستهها، نظرات و مشکلات آنها در این مسیر برگزار و در نهایت، نتایج حاصله از جلسات بعد از جمع بندی توسط قاسم نوده فراهانی رئیس اتاق اصناف تهران و نماینده وزیر صمت در اتاق اصناف ایران جهت بررسی و حل مشکلات به هئیت عالی نظارت بر سازمانهای صنفی ارایه میگردد.

 

 


دیدگاه‌ها

دیدگاه شما

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.

شهادت امام رضا (ع)

پربازدیدها

تازه ترین‌ها

کشفیات خرداد ماه قاچاق سیگار

چرا سیگار، دسر محبوب سیگاری هاست؟

مبارزه با استعمال دخانیات در مسیر بیراهه

جریمه سنگین برای هر ثانیه نمایش دخانیات

22 هزار نفر از شهروندان دزفول از نظر مصرف دخانیات غربالگری شدند

از توسعه کشاورزی توتون تا هم افزایی برای احیای زیرساخت های درمانی

سیگار الکترونیکی تهدیدی نوظهور برای سلامت دهان و دندان

آمار دختران سیگاری رو به افزایش است

روزشمار هفته ملی بدون دخانیات سال 1404 اعلام شد

ارزیابی و تحلیل نهادی صنعت دخانیات ایران

کشفیات قاچاق سیگار اردیبهشت ماه 1404

بدون روشنگری، صنعت دخانیات قربانی سوءبرداشت‌ها خواهد شد

همایش تخصصی صنعت دخانیات اردیبهشت 1404

صنعت دخانیات ایران، چالشها و راهکارها

لغو امتیاز تنباکو: نقطه عطفی در تاریخ معاصر ایران

حمایت جامعه کارگری از تلاش‌های میدری برای رفع مشکلات

امنیت شغلی و معیشت کارگران اولویت و دغدغه وزیر تعاون است

نرخ مالیات و عوارض ارزش افزوده انواع سیگار و محصولات دخانی در سال ۱۴۰۴ اعلام شد.

کارگر سرمایه اصلی برای تحقق شعار سال است

افزایش 30 تا 110 درصدی مالیات انواع سیگار

نقدی بر تغییر رویه سازمان امور مالیاتی در خصوص مالیات ارزش افزوده توتون وارداتی

مروری بر تاریخچه صنعت دخانیات ایران

سقوط 62 درصدی سهم از بازار شرکت دخانیات ایران

کشفیات فروردین ماه 1404

قیمت انواع سیگار و تنباکوی قلیان 30 سال پیش چقدر بود؟