حذف تصویر«میوه» از پاکت‌های تنباکو
تغییر تصاویر هشداری پاکت‌های سیگار از ۱۴۰۳

حذف تصویر«میوه» از پاکت‌های تنباکو

رئیس دبیرخانه ستاد کشوری کنترل دخانیات وزارت بهداشت از تغییر تصاویر هشداری پاکت‌های محصولات دخانی از سال آتی خبر داد و گفت: تاکید ویژه ما تغییر بسته بندی تنباکوهای میوه‌ای است تا تصاویر میوه‌های مفید را از روی پاکت‌ها حذف کنند و همچنین در مورد پاکت‌های سیگار هم شکل بسته‌ها باید به گونه‌ای باشد که ترویج کننده مصرف نباشد.
به گزارش توتون صنعت به نقل از خبرگزاری ایسنا بهزاد ولی‌زاده در مورد آخرین اخبار از استانداردسازی بسته بندی محصولات دخانی گفت: 8 تصویر از میان تصاویر طراحی و ارزیابی شده، در جلسات مشترک با ارگان‌های عضو ستاد کشوری کنترل دخانیات و نهادهای ذیربط انتخاب شد (6 تصویر برای بسته‌بندی سیگار و 2 تصویر برای بسته‌بندی تنباکو) و به زودی برای هماهنگی درج روی بسته بندی‌های محصولات دخانی به وزارت صمت ارسال خواهد شد.
وی با تاکید بر اهمیت اجرای سیاست استانداردسازی بسته بندی محصولات دخانی به عنوان یکی از راهکارهای موثر بر کاهش میزان تبلیغات و جذابیت بسته‌بندی این محصولات، که می‌تواند منجر به پیشگیری و افزایش تقاضا برای ترک مصرف دخانیات شود، اظهار کرد: در این جلسات پیش‌نویس تنظیم شده برای دستورالعمل استانداردسازی بسته بندی محصولات دخانی، بارها مورد بررسی قرار گرفته است و در نهایت فرصتی در نظر گرفته شده که وزارت صمت نظرات نهایی خود را اعلام کند. امیدواریم همراهی و حمایت لازم در اجرای مصوبات دهمین جلسه ستاد کشوری کنترل دخانیات انجام شود تا الزامات بسته‌بندی هم با تغییر تصاویر و پیام‌های هشدار دهنده عملیاتی شود.
ولی‌زاده تاکید کرد: در حال حاضر بسته‌های متنوع و رنگی محصولات دخانی را در بازار می‌بینیم که مصرف‌کنندگان از جمله زنان و جوانان را ترغیب به خرید این نوع از محصولات می‌کند و ما به دنبال ضابطه‌مند شدن این موضوع هستیم تا بسته‌بندی به صورت استاندارد و همانگونه که در 22 کشور جهان، از جمله عربستان و عمان اجرایی می‌شود را دنبال کنیم.
رئیس دبیرخانه ستاد کشوری کنترل دخانیات وزارت بهداشت، تاکید کرد: در این زمینه تاکید ویژه ما تغییر بسته بندی تنباکوهای میوه‌ای است تا تصاویر میوه‌های مفید را از روی پاکت‌ها حذف کنند. در مورد پاکت‌های سیگار هم شکل بسته‌ها باید به گونه‌ای باشد که ترویج کننده مصرف نباشد. برخی گروه‌های سنی به خاطر نوع بسته و شکل نخ سیگار اقدام به خرید سیگار می‌کنند. وی افزود: افراد نباید با این باور غلط که "سیگارهای باریک کم‌ضررتر است" گمراه شوند. سیگار در هر شکل و ابعادی برای سلامت افراد مضر است.
ولی‌زاده تاکید کرد: پس از طی فرایندهای مربوطه، وزارت صمت هماهنگی لازم را با صنایع تولیدی برای تغییر تصاویر پاکت‌های محصولات دخانی انجام خواهد و می‌توان پیش‌بینی کرد که پس از درنظر گرفتن مهلت مشخص(6 ماه) برای صنایع که محصولات تولید شده قدیمی به فروش برسد، از سال 1403 تصاویر هشداری روی پاکت‌های محصولات دخانی تغییر کند.

 


خبرهای مرتبط

دیدگاه‌ها

دیدگاه شما

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.

پربازدیدها

تازه ترین‌ها

توجه دولت چهاردهم برای کاهش مصرف از طریق کنترل متوازن عرضه و تقاضا

زمینه احداث کارخانه جدید دخانیات در هشتگرد فراهم شده است

سایه کارخانه دخانیات بر سر اهالی «محله سلامت» سنگینی می‌کند

انتظارات صنعت دخانیات از رئیس‌جمهور

کیسه‌های نیکوتین زین (Zyn) در حال افزایش محبوبیت هستند.

غول دخانیات دنیا متهم به دخالت در پژوهش‌های دانشگاهی شد

حاشیه بافی‌های خاتوتون سلطنه

سازمان بهداشت جهانی (WHO) اولین دستورالعمل درمان بالینی را برای ترک دخانیات منتشر کرد

یاری رساندن تکنولوژی به بازار سیگار الکترونیکی

فروش محصولات بدون دود باعث افزایش درآمد فیلیپ موریس اینترنشنال (PMI) می‌شود

فیلیپین تجارت آنلاین ویپ را متوقف می‌کند

مجمع عمومی عادی انجمن تولیدکنندگان، صادرکنندگان و واردکنندگان کالای دخانی برگزار شد

صادرات سیگار زیمبابوه نزدیک به 50 درصد افزایش یافته است

دیرینه‌شناسی تنباکو و توتون در ایران

پزشکیان، برنده انتخابات زودهنگام دولت چهاردهم

شهردار نیویورک از عمده‌فروشان می‌خواهد که به فروش ویپ پایان دهند

شرکت بین‌المللی تنباکوی ژاپن (JTI) در مراکش کارخانه می‌سازد

آیا ممنوعیت‌های کامل بر سیگارهای الکترونیکی مؤثر هستند؟

شرکت بریتیش امریکن توباکو (BAT) در نیجریه جریمه پرداخت می‌کند

دولت آتی و چالش‌های پیش رو

اردیبهشت ماه پرکار نیروی انتظامی

بازار ویپ در ایالات متحده به 2.67 میلیارد دلار رسید

حاشیه بافی‌های خاتوتون سلطنه

یک هزار تنباکو کار اصفهانی از کار بیکار شدند

پیشنهاد جریمه ۱۰۰ میلیونی برای تخلفات تبلیغاتی