واحد پرایمری شرکت جی تی آی پارس در زنجان
با حضور ویدئو کنفرانسی رئیس جمهوری افتتاح شد
واحد صنعتی فرآوری توتون و تنباکو متعلق به شرکت جی تی آی پارس در شهرستان سلطانیه استان زنجان با سرمایه گذاری هفت هزار میلیارد ریال، با شرکت ویدئو کنفرانسی رئیس جمهوری و حضور امام جمعه، استاندار و شماری از مسئولان استان افتتاح شد.
به گزارش توتون صنعت به نقل از خبرگزاری ایرنا، همزمان با روز ملی صنعت و معدن(10 تیرماه) و در هفتاد و هشتمین برنامه افتتاح طرحهای ملی وزارت صنعت، معدن و تجارت، واحد جی تی آی پارس با فرمان رئیس جمهوری به بهره برداری رسید.
عضو هیات مدیره شرکت جی تیای پارس در این مراسم گفت: پروژه پرایمری و توتون این شرکت از سال 1398 با سرمایه گذاری 700 میلیارد تومان و با ظرفیت تولید 15 هزار تن در سال آغاز شد.
امین حبیبی افزود: با بهره برداری از این طرح برای 120 نفر به طور مستقیم اشتغالزایی شد و در مجموع تعداد پرسنل شرکت جی تیای پارس در سطح کشور به 2 هزار نفر رسید.
وی با بیان اینکه در این طرح با نصب تجهیزات و انتقال دانش فنی، قدم بزرگی در تکمیل زنجیره و تامین توتون مورد نیاز کشور برداشته شد، اظهار داشت: ماشین آلات مورد نیاز از کشورهای ترکیه و ایتالیا وارد شده و دانش روز دنیا نیز توسط متخصصان به جوانان شاغل در این طرح انتقال داده شد تا بتوانیم محصولاتی با استانداردهای جهانی تولید کنیم.
عضو هیات مدیره شرکت جی تیای پارس گفت: ما نگاه ویژهای به منابع آبی کشور داشتیم از این رو این طرح شامل یک تصفیه خانه صنعتی مدرن است که آب پسماند را تا 60 درصد تصفیه میکند و به چرخه مصرف باز میگرداند.
حبیبی افزود: ما در راستای تکمیل زنجیره تولید و تامین مواد اولیه، 800 هکتار از زمینهای زیر کشت توتون در استانهای مازندران، گلستان، گیلان، آذربایجان غربی و کردستان را با آموزش کشاورزان و تامین تجهیزات مدرن و نهادههای کشاورزی تحت حمایت قرار دادیم.
وی یاد آور شد: مجموعه جی تی آی پارس در سالهای گذشته جزو مودیان مالیاتی برتر کشور بوده و در همین سال نیز پروژههای دیگری از قبیل نیروگاه 6مگاواتی، تامین و توسعه خطوط تولید دیگر را در برنامه داریم که تا پایان امسال به بهرهبرداری میرسد.
حبیبی ضمن تشکر از مسوولان استان زنجان در هماهنگی برای حمایت از تولید، گفت: این استان میتواند در این زمینه الگویی برای استانهای دیگر باشد.
شرکت جی تی آی در زمینه تولید انواع محصول دخانی در شهرستان سلطانیه مستقر و با سرمایه گذاری خارجی در حال فعالیت است.
این شرکت که در سال 1389 راه اندازی و در سال 1392 به سرمایه گذار خارجی (شرکت جی تی آی ژاپن) واگذار شد، هم اکنون با سرمایهگذاری بالغ بر 13 هزار میلیارد ریال و اشتغالزایی مستقیم 600 نفر و اشتغال غیرمستقیم 1400 نفر و ظرفیت تولید 30 میلیارد نخ در سال توانسته بیشترین سهم بازار محصولات دخانی کشور را به خود اختصاص دهد.