یک واحد صنعتی در زنجان با حضور ویدئو کنفرانسی رئیس جمهوری افتتاح شد

یک واحد صنعتی در زنجان با حضور ویدئو کنفرانسی رئیس جمهوری افتتاح شد

یک واحد صنعتی فرآوری توتون و تنباکو در شهرستان سلطانیه استان زنجان با سرمایه گذاری هفت هزار میلیارد ریال، با شرکت ویدئو کنفرانسی رئیس جمهوری و حضور امام جمعه، استاندار و شماری از مسئولان استان افتتاح شد.

به گزارش توتون صنعت به نقل از خبرگزاری ایرنا، همزمان با روز ملی صنعت و معدن(۱۰ تیرماه) و در هفتاد و هشتمین برنامه افتتاح طرح های ملی وزارت صنعت، معدن و تجارت، واحد جی تی آی پارس با فرمان رئیس جمهوری به بهره برداری رسید.

عضو هیات مدیره شرکت جی تی ای پارس در این مراسم گفت: پروژه پرایمری و توتون این شرکت از سال ۱۳۹۸ با سرمایه گذاری ۷۰۰ میلیارد تومان و با ظرفیت تولید ۱۵ هزار تن در سال آغاز شد.

امین حبیبی افزود: با بهره برداری از این طرح برای ۱۲۰ نفر به طور مستقیم اشتغالزایی شد و در مجموع تعداد پرسنل شرکت جی تی ای پارس در سطح کشور به ۲ هزار نفر رسید.

وی با بیان اینکه در این طرح با نصب تجهیزات و انتقال دانش فنی، قدم بزرگی در تکمیل زنجیره و تامین توتون مورد نیاز کشور برداشته شد، اظهار داشت: ماشین آلات مورد نیاز از کشورهای ترکیه و ایتالیا وارد شده و دانش روز دنیا نیز توسط متخصصان به جوانان شاغل در این طرح انتقال داده شد تا بتوانیم محصولاتی با استانداردهای جهانی تولید کنیم.

عضو هیات مدیره شرکت جی تی ای پارس گفت: ما نگاه ویژه ای به منابع آبی کشور داشتیم از این رو این طرح شامل یک تصفیه خانه صنعتی مدرن است که آب پسماند را تا ۶۰ درصد تصفیه می کند و به چرخه مصرف باز می گرداند.

حبیبی افزود: ما در راستای تکمیل زنجیره تولید و تامین مواد اولیه، ۸۰۰ هکتار از زمین های زیر کشت توتون در استان های مازندران، گلستان، گیلان، آذربایجان غربی و کردستان را با آموزش کشاورزان و تامین تجهیزات مدرن و نهاده های کشاورزی تحت حمایت قرار دادیم.

وی یاد آور شد: مجموعه جی تی آی پارس در سال های گذشته جزو مودیان مالیاتی برتر کشور بوده و در همین سال نیز پروژه ها دیگری از قبیل نیروگاه ۶ مگاواتی خود تامین و توسعه خطوط تولید دیگر را در برنامه داریم که تا پایان امسال به بهره برداری می رسد.

حبیبی ضمن تشکر از مسوولان استان زنجان در هماهنگی برای حمایت از تولید، گفت: این استان می تواند در این زمینه الگویی برای استان های دیگر باشد.

شرکت جی تی آی در زمینه تولید انواع محصول دخانی در شهرستان سلطانیه مستقر و با سرمایه گذاری خارجی در حال فعالیت است.

این شرکت که در سال ۱۳۸۹ راه اندازی و در سال ۱۳۹۲ به سرمایه گذار خارجی (شرکت جی تی آی ژاپن) واگذار شد، هم اکنون با سرمایه گذاری بالغ بر ۱۳ هزار میلیارد ریال و اشتغالزایی مستقیم ۶۰۰ نفر  و اشتغال غیرمستقیم ۱۴۰۰ نفر و ظرفیت تولید ۳۰ میلیارد نخ در سال توانسته بیشترین سهم بازار محصولات دخانی کشور را به خود اختصاص دهد.

 


دیدگاه‌ها

دیدگاه شما

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.

پربازدیدها

تازه ترین‌ها

اصلاح افزایش حقوق، ارز و اعتبارات سلامت در بودجه ۱۴۰۵

بیانیه هیئت رئیسه اتاق ایران در خصوص رویکرد مالیاتی دولت در لایحه بودجه 1405

بازدید معاون صنایع عمومی وزارت صمت و رئیس مرکز برنامه‌ریزی و نظارت بر امور دخانیات از شرکت دخانیات ایران

قاچاق سریع‌تر از واردات رسمی

اخبار بین الملل آذر 1404

کشفیات آذرماه قاچاق سیگار

قاچاق محصولات دخانی معضل بزرگ صنعت دخانیات ایران و تهدیدی برای بهداشت و سلامت جامعه

پژوهش، محور توسعه و مانع از روزمرگی در کسب‌وکار است

گزارش 2025 سازمان بهداشت جهانی از اقدامات ایران در مبارزه با استعمال دخانیات

قاچاق سیگار، جای تولید داخلی را گرفت

قاچاق سیگار، جای تولید داخلی را گرفت

افزایش مصرف دخانیات؛ تعارض منافع میان سود اقتصادی و سلامت عمومی

توسعه کشت توتون در کردستان اشتغال‌زایی برای ۲۶۰۰ نفر و کسب رکوردهای ملی در تولید توتون بارلی

آغاز کشت تنباکو در 150 هکتار از اراضی پارسیان

سازمان مالیاتی از سیگاری‌ها 1/6 برابر بازار مسکن مالیات می‌گیرد!

ضرورت تصمیمات عملی برای حمایت از توتون‌کاران و استانداردسازی صادرات

تهدید قضایی برای فعالان اقتصادی

سبقت رشد فروش مویرگی شرکت دخانیات ایران نسبت به فروش عمده در هشت ماه سال 1404

انتخاب نماینده ایران به عنوان رئیس کمیته A پروتکل ریشه کنی تجارت غیرقانونی محصولات دخانی

بررسی کلی بازار محصولات دخانی در ایران و جهان ( قسمت دوم)

اخبار بین الملل، آبان ماه 1404

کشفیات آبان ماه قاچاق سیگار

مونتانا بین المللی شد

پنج سال روایت صنعت دخانیات؛ از چالش های داخلی تا تحولات بین المللی

رونق صنعت سیگار