سیگار هم رجیستر می‌شود/ قابلیت ردیابی با اسکن کردن بارکد
معاون ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز:

سیگار هم رجیستر می‌شود/ قابلیت ردیابی با اسکن کردن بارکد

امسال بحث رجیستری سیگار انجام شد و اکنون هر بسته سیگار، قابلیت ردیابی دارد و هر فردی که سیگار می‌خرد با اسکن کردن بارکد موجود بر روی آن متوجه می‌شود که این سیگار تولید داخل است و یا خیر.

به گزارش توتون صنعت به نقل از خبرگزاری مهر ، عبدالله هندیانی درباره اقدامات این ستاد برای مبارزه با قاچاق سیگار، اظهار داشت: اگر متوسط مصرف سیگار در کشور ۶۵ میلیارد نخ سیگار باشد، صنعت به ما قول داده که ۶۰ میلیارد نخ آن را تولید کند. همچنین امسال در زمینه مبارزه با قاچاق سیگار توفیقات خوبی را داشتیم.
معاون پیشگیری و کاهش تقاضای ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز اضافه کرد: امسال بحث رجیستری سیگار انجام شد و اکنون هر بسته سیگار، قابلیت ردیابی دارد و هر فردی که سیگار می‌خرد با اسکن کردن بارکد موجود بر روی آن متوجه می‌شود که این سیگار تولید داخل است و یا خیر و اگر کالا تقلبی یا قاچاق باشد مطلع می‌شود.
هندیانی ادامه داد: این مسئله اقدام بزرگی بود، زیرا زمانی که به سازمان بهداشت جهانی اعلام شد که در حال انجام دادن چنین فعالیتی با همراهی وزارت صمت و تولیدکنندگان هستیم، اعلام کردند که این طرح به عنوان نمونه می‌تواند در سطح جهانی نیز ارائه شود، چون این طرح برای دخانیات در جای دیگری اجرا نشده است.
وی همچنین گفت: همسو با این اتفاق، باید مقابله با سیگارهای قاچاق نیز دنبال می‌شد که خوشبختانه ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز طرحی را همزمان با طرح رجیستر کردن بسته‌های سیگار به اجرا گذاشت که توسط معاونت مبارزه ستاد انجام شد.

 


دیدگاه‌ها

دیدگاه شما

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.

پربازدیدها

تازه ترین‌ها

سامانه جامع اما مانع تجارت ؟!

رشد 90 درصدی فروش شرکت دخانیات ایران در 6 ماهه اول سال جاری

اخبار و وقایع بازار سیگار مولوی تهران

شرکت دخانیات ایران در مسیر مهار بحران

کشفیات شهریور‌ماه قاچاق سیگار

مصوبه‌ای برای توزیع و چالشی برای تولید محصولات دخانی

اخبار بین‌الملل

مصوبه انتقال مؤسسه صندوق حمایت و بازنشستگی کارکنان فولاد (سهامدار عمده شرکت دخانیات ایران ) به صندوق بازنشستگی کشوری

اخبار بین الملل مرداد ماه

نوسازی خطوط تولید و توسعه صادرات توتون در گلستان

مقررات و ضوابط ناظر بر توزیع و فروش کالای دخانی (به ترتيب تاريخ تصويب)

عملکرد مرکز برنامه ریزی، ساماندهی و نظارت بر امور دخانیات

تمامی مطالبات کشاورزان توتون کار از شرکت دخانیات ایران پرداخت شد

افزایش قاچاق با افزایش مالیات کالاهای دخانی

آسیب شناسی صنعت دخانیات ایران

تاریخچه ای از صنعت دخانیات ایران

کشفیات مرداد ماه قاچاق سیگار

نقش مغفول وزارت جهاد کشاورزی در امور حاکمیتی محصول توتون

توسعه همکاری ها و بهره گیری از ظرفیت های متقابل

چه عواملی بر کیفیت برگ توتون تاثیر گذار است؟

تمرکز زدایی و بهره برداری از ظرفیت استان ها در تأمین مواد اولیه صنعت دخانیات در دستور کار است

باید واقعیت اقتصادی صنعت دخانیات رابپذیریم و برای آن، برنامه ریزی و سیاستگذاری علمی و واقع گرایانه داشته باشیم

آتاناس زافیروپولوس موسس مرکز تحقیقات و آموزش تیرتاش ( 1358ـ1315)

مدیریت تلفیقی بیماری ساق سیاه توتون

مشخصات انواع سیگارت