استیضاح وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به کمیسیون ارجاع شد

استیضاح وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به کمیسیون ارجاع شد

بر اساس این طرح که دهمین طرح استیضاح عین اللهی در مجلس است، دلایل مفصلی برای استیضاح ذکر شده که عدم به کارگیری نیرو‌های متخصص و مجرب، عدم مدیریت بهنگام و علاج جویانه مجموعه عوامل درون و برون سازمانی وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشکی ـ که موجب بسیاری از خسارات در زنجیره تامین تولید و توزیع دارو و تجهیزات پزشکی کشور، به ویژه در ماه‌های اخیر شده ـ از جمله آنهاست. استیضاح بهرام عین اللهی به کمیسیون مربوطه ارجاع شد تا در آنجا مورد بررسی قرار گیرد.

به گزارش توتون صنعت به نقل از سایت تابناک؛ به رغم تلاش‌های فراوان صورت گرفته برای از حد نصاب انداختن استیضاح وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، دقایقی قبل طرح استیضاح بهرام عین اللهی مورد بررسی قرار گرفت و در نهایت تایید و به کمیسیون مربوطه ارجاع شد.

بر اساس طرح استیضاح عین اللهی که دهمین طرح استیضاح وی در مجلس است، دلایل مفصلی برای این استیضاح ذکر شده که عدم به کارگیری نیرو‌های متخصص و مجرب، عدم مدیریت بهنگام و علاج جویانه مجموعه عوامل درون و برون سازمانی وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشکی ـ که موجب بسیاری از خسارات در زنجیره تامین تولید و توزیع دارو و تجهیزات پزشکی کشور، خصوصاً در ماه‌های اخیر شده ـ از جمله آنهاست.

عدم اهتمام به تدوین و ارائه لایحه قانون نحوه اجرای سیاست‌های کلی سلامت به دولت و مجلس و عدم اهتمام جدی به اجرای سیاست‌های کلی سلامت و قوانین برنامه پنج ساله، از دیگر مواردی است که موجب شده شماری از نمایندگان مجلس شورای اسلامی، خواستار استیضاح عین اللهی و برکناری وی از سمت وزارت شده‌اند؛ دلایلی که مشتمل بر موارد مفصلی از جمله دخالت خویشاوندان و اطرافیان وزیر در انتصابات تا بی توجهی به افکار عمومی و انجام کار‌های نمایشی هم هست.

ارجاع طرح استیضاح با عنوان «عدم مدیریت و ناتوانی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در حل مشکلات پزشکان، پرستاران، دارو، درمان»

استیضاح وزیر بهداشت دولت سیزدهم در حالی در دستور کار مجلس شورای اسلامی قرار گرفته که پیشتر بار‌ها و بار‌ها با دعوت از وی به کمیسیون‌های مربوطه در مجلس، فرایند گفت‌وگو و همراهی با وی پی گرفته شده، اما در نهایت نمایندگان مجاب به طرح سوال از وی در صحن مجلس شدند که در نتیجه طرح سوال، با ۱۲۳ رای، کارت زرد به بهرام عین اللهی نشان داده شد. فرایندی که منجر به تغییر رویه در وزارت خانه تحت امر وی نشد تا استیضاح، تنها راه چاره باشد و در دستور کار قرار گیرد.

 

 


دیدگاه‌ها

دیدگاه شما

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.

پربازدیدها

تازه ترین‌ها

سبد کالای دخانی قاچاق هر روز بزرگتر و متنوع تر می شود

آغاز پنجمین سال انتشار ماهنامه توتون صنعت

ناکارآمدی سامانه های رصد تجارت و لزوم بازنگری در ضوابط آنها

سیگارهای قاچاقی که به مقصد نرسیدند

پیش بینی برداشت 300 میلیون کیلوگرم تنباکو در زیمبابوه

سرمایه گذاری شرکت جی تی آی ترکیه (JTI Turkey) در توربالی

استانداردهای فندک

پرده برداری از جذابیت

قصه تولد سیگار در ایران

چالش صنایع دخانی با تصاویر هشداردهنده گرافیکی

دخانیات در لایحه بودجه سال 1404 کل کشور

تحلیل شاخص صنعت دخانیات S&P 500

حاشیه بافی های خاتوتون سلطنه....

بزرگترین شرکت های تولیدکننده سیگار در جهان

60 سال پیش مردم ایران روزانه چند میلیون نخ سیگار می کشیدند؟

برگشت حق انحصار به شرکت دخانیات ایران و بازنگری در تعرفه های مالیاتی

حاشیه بافی‌های خاتوتون سلطنه....

افزایش ۱۱ درصدی مصرف دخانیات زنان در ۱۴۰۰

امیدوار به رونق دوباره شرکت و پیشنهاداتی برای رفع چالش‌ها

لغو ممنوعیت واردات سیگارهای الکترونیکی توسط دادگاه عالی

آشنایی با استانداردهای سیگار و تنباکو

در سال 1294 برای اولین بار قانون انحصار دولتی دخانیات به تصویب مجلس وقت رسید

دخانیات در برنامه هفتم پیشرفت

زیمبابوه به دنبال ایجاد صنعت 60میلیارد دلاری تنباکو تا سال 2028

مراسم افتتاح اولین کارخانه تهیه سیگارت و توتون دولتی در ایران