اخبار بین‌الملل

اخبار بین‌الملل

شرکت بریتیش امریکن توباکو (British American Tobacco) در لندن پس از اعلام چشم‌انداز قوی برای کل سال رشد کرد

شرکت بریتیش اند امریکن توباکو

 (british american tobacco) (nyse:bti) در معاملات بورس لندن شاهد افزایش ارزش سهام خود بود. این رشد پس از آن رخ داد که شرکت با انتشار نتایج چشمگیر نیمه اول سال، چشم‌انداز مالی خود برای کل سال را تأیید کرد. درآمد کل شرکت با کاهش جزئی از 12.34 میلیارد پوند در سال گذشته به 12.07 میلیارد پوند رسید، اما همچنان از پیش‌بینی تحلیلگران فراتر رفت. سود عملیاتی تعدیل‌شده با رشدی اندک به 5.39 میلیارد پوند افزایش یافت، که نسبت به 5.33 میلیارد پوند سال قبل و پیش‌بینی اجماع 5.21 میلیارد پوند عملکرد بهتری داشت. سود نیمه اول این شرکت مستقر در لندن، با احتساب نرخ ثابت ارز، 1.7 درصد رشد کرد و از انتظارات پیشی گرفت. نکته برجسته، رشد 3.7 درصدی درآمد در بازار ایالات متحده بود که حدود 44 درصد از فروش کل شرکت را تشکیل می‌دهد. این رشد به لطف تقاضای بالا برای محصول velo به دست آمد، که فروش دسته محصولات جدید را 3.9 درصد افزایش داد.

(british american tobacco) اعلام کرد که محصولات بدون دود اکنون 18.2 درصد از درآمد گروه را به خود اختصاص داده‌اند، که نسبت به سال گذشته 70 واحد پایه رشد نشان می‌دهد.

اظهارات مدیرعامل: «عملکرد ما در نیمه اول سال کمی بهتر از پیش‌بینی‌ها بود. سال 2025 سالی کلیدی برای اجرای برنامه‌های ماست و ما کاملاً در مسیر تحقق اهداف مالی سالانه خود هستیم. 1.4 میلیون مصرف‌کننده جدید به جمع 30.5 میلیونی مصرف‌کنندگان برندهای بدون دود ما اضافه شدند. از نتایج‌مان در بازار آمریکا بسیار خرسندم؛ برای اولین بار از سال 2022، هم درآمد و هم سود رشد کرده‌اند. عرضه موفق velo plus و بازگشت رشد حجم و ارزش سهم محصولات قابل‌اشتعال، از نقاط قوت ماست. جریان نقدی پایدار و واگذاری بخشی از سهام itc، انعطاف‌پذیری مالی ما را تقویت کرده است. با انضباط مالی بیشتر، شاهد صرفه‌جویی در هزینه‌ها و سرمایه‌گذاری‌های هوشمندانه خواهیم بود.»

با نگاه به آینده، این غول صنعت تنباکو چشم‌انداز مالی کل سال خود را تأیید کرد و انتظار دارد به سقف پیش‌بینی‌های سال 2025، یعنی رشد 1 تا 2 درصدی درآمد با نرخ ثابت و افزایش 1.5 تا 2.5 درصدی سود عملیاتی تعدیل‌شده، دست یابد. عرضه تدریجی نوآوری‌ها احتمالاً عملکرد دسته محصولات جدید را در نیمه دوم سال شتاب خواهد داد.

در وال‌استریت، مؤسسه جفریز پیش‌بینی کرد که قیمت سهام با واکنش مثبت ملایمی مواجه شود، به دلیل اطمینان از پتانسیل رشد قوی velo plus و عملکرد درخشان درآمد محصولات قابل‌اشتعال در آمریکا طی نیمه اول 2025. آندری آندون-یونیتا، تحلیلگر جفریز، اظهار داشت: «به نظر ما، bat در مراحل ابتدایی یک تحول موفق به سمت مجموعه‌ای متمرکز بر محصولات بدون دود قرار دارد و گزارش امروز این باور را تقویت می‌کند.» سهام شرکت دخانی بریتانیایی-آمریکایی (british american tobacco) در معاملات لندن 1.4 درصد افزایش یافت.

منبع: seekingalpha.com

 

بی‌ای‌تی (bat) فرانسه از شکست سیاست‌های ضد سیگار انتقاد کرد

بی‌ای‌تی (bat) فرانسه (شعبه شرکت بریتیش امریکن توباکو)  (24 سپتامبر) به قانون‌گذاران اعلام کرد که اتکای فرانسه به مالیات‌های بیش از حد و ممنوعیت‌های کامل، خطر تقویت بازار غیرقانونی نیکوتین را به دنبال دارد، در حالی که نرخ مصرف سیگار همچنان بالای 30 درصد باقی مانده است. سباستین شاربونو، مدیر امور عمومی و نظارتی، اظهار داشت: «این سیاست مالیاتی بیش از حد، بیش از هر چیز، قاچاق جنایی، سازمان‌یافته و صنعتی را تشویق کرده است.» او افزود که برنامه دولت برای ممنوعیت کیسه‌های نیکوتین بدون تنباکو (محصولاتی که نیکوتین را بدون استفاده از برگ تنباکو ارائه می‌دهند) اشتباهات گذشته را تکرار می‌کند و مصرف‌کنندگان را به سمت بازار سیاه سوق می‌دهد بدون اینکه به سلامت عمومی کمک کند یا از افراد زیر سن قانونی محافظت نماید.

بی‌ای‌تی (bat) فرانسه به‌جای این رویکرد، خواستار سیاستی عمل‌گرایانه با تمرکز بر مقررات سخت‌گیرانه اما متعادل شد. این شرکت خواستار چارچوبی شد که فروش به افراد زیر سن قانونی را ممنوع کند، محتوای نیکوتین و طعم‌دهنده‌ها را محدود نماید، کنترل‌های خرده‌فروشی را اجرا کند و جریمه‌های قابل‌توجهی برای تخلفات اعمال نماید.

شاربونو گفت: «دولت وظیفه اخلاقی دارد که اصل کاهش آسیب مرتبط با سیگار کشیدن را بپذیرد تا به سیگاری‌های بزرگسال اجازه دهد به‌طور قانونی به جایگزین‌های تنباکو دسترسی داشته باشند.» او افزود: «تنها چیزی که ما درخواست می‌کنیم، بررسی داده‌های علمی و مقرراتی است که به بسیاری از کشورها امکان داده تا به اهداف سلامت عمومی خود دست یابند.»

منبع: tobaccoreporter.com

ترجمه از : امید مرادی

 

 


خبرهای مرتبط

دیدگاه‌ها

دیدگاه شما

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.

پربازدیدها

تازه ترین‌ها

نرخ خرید توتون‌های ویرجینیا، بارلی و باسما در سال ۱۴۰۵

اصلاح بخشنامه مالیاتی واردات توتون خام و فرآوری‌شده پس از پیگیری مرکز بهبود کسب‌وکار

نرخ خرید توتون های ویرجینیا، بارلی و باسما در سال ۱۴۰۵

به بهانه تصویب قیمت خرید توتون در هیئت مدیره شرکت دخانیات ایران

توتون ایرانی مزیت رقابتی برند ایرانی

کشفیات محصولات دخانی قاچاق در مردادماه

اخبار بین الملل مرداد ماه 1405

ضرورت اصلاح دستورالعمل تبصره ۴ ماده ۱۸ و رفع موانع زنجیره قانونی توزیع محصولات دخانی

شتاب تولید داخلی مواد اولیه دخانی با توسعه کشت، افزایش خرید تضمینی و حمایت از کشاورزان

اصلاح ساختار، تقویت تولید قانونی و مقابله با قاچاق سه ضلع احیای صنعت دخانیات کشور

مجمع عمومی انجمن تولید کنندگان، صادرکنندگان و واردکنندگان کالای دخانی برگزار شد

کشفیات محصولات دخانی قاچاق در تیرماه 1405

صعود در رکود

پذیرش ۴ مقاله در کنگره جهانی کرستا ۲۰۲۶

اخبار بین‌الملل تیر ماه 1405

شرکت دخانیات ایران در بین 10 شرکت برتر در حال رشد جهان

وقتي مقررات سخت‌گيرانه با اقتصاد توتون روبه‌رو مي‌شود (تجربه اندونزی از محدودیت نیکوتین و قطران تا نگرانی از گسترش بازار غیررسمی)

بازار دخانیات در مسیر پوست‌اندازی

اخبار امور بین الملل، خرداد ماه 1405

تولید در شرایط سخت

نقشه ملی مقابله با دخانیات نهایی شد

رشد دخانیات در میان دختران 13 تا 15 سال!؛ لزوم کنترل شبکه نمایش خانگی

گذار از بحران به توسعه؛ هم‌افزایی استراتژیک در مجتمع دخانیات گیلان برای تثبیت تولید

تحلیلی بر برنامه‌های مدیرعامل در مسیر تثبیت و توسعه

آیا تأخیر در تأمین مواد اولیه، تولید داخلی را به نفع قاچاق از میدان خارج می‌کند؟