لزوم حل و فصل مسائل کلان دخانیات با مساعدت همه دستگاه های مرتبط
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در بازدید از شرکت دخانیات ایران

لزوم حل و فصل مسائل کلان دخانیات با مساعدت همه دستگاه های مرتبط

عصر روز شنبه ۲۱ تیر ماه، شرکت دخانیات ایران میزبان احمد میدری، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی بود.

به گزارش توتون صنعت به نقل از مدیریت ارتباطات و امور بین‌الملل شرکت دخانیات ایران، این دیدار با حضور حسین علایی؛ مدیرعامل موسسه صندوق بازنشستگی کارکنان فولاد، محسن نجفی خواه معاون علمی، فرهنگی و اجتماعی سازمان برنامه و بودجه، مرتضی خالصی رئیس امور صنعت، معدن، بازرگانی و ارتباطات سازمان برنامه و بودجه، مدیر عامل و اعضای هیئت مدیره شرکت دخانیات ایران برگزار شد.

جلسه بنا بر مذاکره قبلی مدیرعامل موسسه صندوق بازنشستگی کارکنان فولاد با مقام عالی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی مبنی بر لزوم حمایت و پشتیبانی دستگاه‌های ذیربط بالاخص وزارت صمت، وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشکی، وزارت جهاد کشاورزی، وزارت اقتصاد و دارایی و سازمان برنامه و بودجه از طرح‌ها و برنامه‌های ارائه شده توسط شرکت دخانیات ایران و برای برون رفت از وضع موجود برگزار گردید. 

شایان ذکر است، شرکت دخانیات ایران در دوره جدید مدیریتی برخی الزامات، خلاء‌ها و کاستی‌های موجود در قوانین و مقررات مرتبط با شرکت را احصاء و پیشنهاداتی را در این خصوص در قالب طرح مصوبه هیئت وزیران و برخی اصلاحات در قانون ارائه نموده است. 

در جلسه اخیر نمایندگانی از سازمان برنامه و بودجه حضور داشتند و بنا شد در ادامه، سلسله جلساتی در حضور وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی با سایر دستگاه‌ها نیز برگزار شود. 

در این جلسه ابتدا فرداد امیراسکندری مدیرعامل شرکت دخانیات ایران ضمن خیرمقدم به حاضرین و تشکر از حضور آقای دکتر میدری و هیئت همراه و معاون سازمان برنامه و بودجه، گزارش مبسوطی از وضعیت شرکت، مسائل و مشکلات و راه کارهای پیشنهادی ارائه نمود.  در ادامه مدیرعامل موسسه صندوق بازنشستگی کارکنان فولاد، برخی از مسائل و مشکلات جانبی شرکت را از زمان خصوصی‌سازی و واگذاری سهام شرکت تشریح کرد. 

وزیر تعاون،کار و رفاه اجتماعی در سخنانی بر لزوم حل و فصل مسائل کلان شرکت و مساعدت همه دستگاه‌های دخیل در امور این صنعت تاکید نمودند و رهنمودهای لازم را در راستای مساعدت و حل و فصل مشکلات شرکت ارائه نمودند. همچنین نمایندگان سازمان برنامه و بودجه برای مساعدت لازم در امور مرتبط با آن سازمان، بالاخص موارد قابل درج در احکام بودجه سالانه کل کشور اعلام آمادگی کردند و مقرر شد شرکت دخانیات ایران طی جلسه مشترک با آن سازمان موارد مرتبط را پیگیری نماید. 

در بخشی از این دیدار وزیر تعاون، کار و امور اجتماعی و هیات همراه از موزه شرکت دخانیات ایران بازدید نمودند و با سیر تحول تاریخی صنعت دخانیات کشور آشنا شدند. 

بر اساس همین گزارش جلسه جداگانه‌ای با حضور مدیرعامل موسسه صندوق بازنشستگی کارکنان فولاد و هیئت مدیره شرکت دخانیات ایران برگزار و پیگیری و اجرای توصیه‌های وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی مورد تاکید ایشان قرار گرفت و همچنین توسعه شبکه فروش و ارتقاء بهره‌وری، مدیریت بهینه دارائی‌ها و اولویت بخش کشاورزی در فرآیند زنجیره تامین و تولید شرکت نیز از موارد محوری بودند که مورد تاکید مدیرعامل موسسه صندوق بازنشستگی کارکنان فولاد قرار گرفت.

 

 

 

    

    

    

      

    

 


دیدگاه‌ها

دیدگاه شما

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.

پربازدیدها

تازه ترین‌ها

نرخ خرید توتون‌های ویرجینیا، بارلی و باسما در سال ۱۴۰۵

اصلاح بخشنامه مالیاتی واردات توتون خام و فرآوری‌شده پس از پیگیری مرکز بهبود کسب‌وکار

نرخ خرید توتون های ویرجینیا، بارلی و باسما در سال ۱۴۰۵

به بهانه تصویب قیمت خرید توتون در هیئت مدیره شرکت دخانیات ایران

توتون ایرانی مزیت رقابتی برند ایرانی

کشفیات محصولات دخانی قاچاق در مردادماه

اخبار بین الملل مرداد ماه 1405

ضرورت اصلاح دستورالعمل تبصره ۴ ماده ۱۸ و رفع موانع زنجیره قانونی توزیع محصولات دخانی

شتاب تولید داخلی مواد اولیه دخانی با توسعه کشت، افزایش خرید تضمینی و حمایت از کشاورزان

اصلاح ساختار، تقویت تولید قانونی و مقابله با قاچاق سه ضلع احیای صنعت دخانیات کشور

مجمع عمومی انجمن تولید کنندگان، صادرکنندگان و واردکنندگان کالای دخانی برگزار شد

کشفیات محصولات دخانی قاچاق در تیرماه 1405

صعود در رکود

پذیرش ۴ مقاله در کنگره جهانی کرستا ۲۰۲۶

اخبار بین‌الملل تیر ماه 1405

شرکت دخانیات ایران در بین 10 شرکت برتر در حال رشد جهان

وقتي مقررات سخت‌گيرانه با اقتصاد توتون روبه‌رو مي‌شود (تجربه اندونزی از محدودیت نیکوتین و قطران تا نگرانی از گسترش بازار غیررسمی)

بازار دخانیات در مسیر پوست‌اندازی

اخبار امور بین الملل، خرداد ماه 1405

تولید در شرایط سخت

نقشه ملی مقابله با دخانیات نهایی شد

رشد دخانیات در میان دختران 13 تا 15 سال!؛ لزوم کنترل شبکه نمایش خانگی

گذار از بحران به توسعه؛ هم‌افزایی استراتژیک در مجتمع دخانیات گیلان برای تثبیت تولید

تحلیلی بر برنامه‌های مدیرعامل در مسیر تثبیت و توسعه

آیا تأخیر در تأمین مواد اولیه، تولید داخلی را به نفع قاچاق از میدان خارج می‌کند؟