تلاش برای تنظیم بازار و حمایت از کشاورزان در آستانه فصل فروش
زیمبابوه خرید تنباکوی غیرقراردادی را ممنوع کرد

تلاش برای تنظیم بازار و حمایت از کشاورزان در آستانه فصل فروش

در حالی که زیمبابوه انتظار برداشت چشمگیر دیگری از محصول تنباکو را دارد، هیئت صنعت و بازاریابی تنباکو (tobacco industry and marketing board یا timb) این کشور همچنان به تلاش برای تنظیم بازار و حفاظت از کشاورزان در برابر قیمتگذاری و رویههای ناعادلانه ادامه میدهد.

جدیدترین دستورالعمل timb، که تنها چند روز پیش از آغاز فصل بازاریابی صادر شد، اعلام میکند که از این پس تمام تنباکوی خودتأمین (free-funded tobacco) باید از طریق سیستم حراج (auction system) به فروش برسد.

در زیمبابوه، تولید تنباکو تحت دو روش انجام میشود: قراردادی (contract farming) و خودتأمین (self-financing) در گذشته، کشاورزان و بازرگانان اجازه داشتند تنباکوی تولیدشده توسط کشاورزان خودتأمین را خارج از سیستم حراج و بر اساس توافقات مستقیم خریداری کنند. این رویه باعث تحریف قیمتها در حراجها میشد که به نوبه خود قیمتگذاری تنباکوی قراردادی آینده را نیز تحت تأثیر قرار میداد.

امانوئل ماتسوایر، مدیرعامل timb، اظهار داشت: «ما به تمام ۵۵ بازرگان دارای مجوز در این فصل هشدار میدهیم که هیچ فضایی برای خرید تنباکوی خودتأمین خارج از سالنهای حراج وجود ندارد.» او تأکید کرد که سیاست عدم تسامح (zero-tolerance policy) در برابر تخلفات اعمال خواهد شد.

اوایل سال جاری، timb یک سیستم ثبت بیومتریک (biometric registration system) را معرفی کرد که نشاندهنده تعهد این نهاد نظارتی به مبارزه با رویههای غیرقانونی، از جمله بازاریابی جانبی (side-marketing)، است.

سال گذشته، صادرات تنباکوی زیمبابوه به ۲۴۳.۴ میلیون کیلوگرم رسید که ارزشی معادل ۱.۳۱ میلیارد دلار داشت؛ این رقم نسبت به ۱.۲۳ میلیارد دلار در سال ۲۰۲۳ افزایش نشان میدهد. افزایش سطح زیر کشت و شرایط آبوهوایی مساعد حاکی از آن است که فصل ۲۰۲۵ حتی عملکرد بهتری خواهد داشت.

منبع: tobaccoreporter.com

 


دیدگاه‌ها

دیدگاه شما

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.

پربازدیدها

تازه ترین‌ها

حمایت جامعه کارگری از تلاش‌های میدری برای رفع مشکلات

امنیت شغلی و معیشت کارگران اولویت و دغدغه وزیر تعاون است

نرخ مالیات و عوارض ارزش افزوده انواع سیگار و محصولات دخانی در سال ۱۴۰۴ اعلام شد.

کارگر سرمایه اصلی برای تحقق شعار سال است

کشفیات فروردین ماه 1404

قیمت انواع سیگار و تنباکوی قلیان 30 سال پیش چقدر بود؟

سال 1404 سال سرمایه گذاری برای تولید

اصلاح ساختار شرکت دخانیات ایران قبل از واگذاری، تکلیفی بر عهده حاکمیت بود

تلاش برای تنظیم بازار و حمایت از کشاورزان در آستانه فصل فروش

سه چالش بزرگ صنعت دخانیات و راهکارهای برون رفت

تشویق کشاورزان به تمرکز بر کیفیت محصولات

صنعت سیگار برای اجرای تعرفه‌های جدید ترامپ آماده می‌شود

افزایش سهام شرکت‌های بزرگ تنباکو پس از اعلام تعرفه های جدید امریکا

تحلیل تاثیر سیاستهای مالیاتی بر دخانیات و تولید داخلی در ایران

رشد سود هر سهم تعدیل شده به ۶.۵۷ دلار و افزایش ۹.۳ درصدی، با عملکرد درخشان محصولات بدون دود

نرخ عوارض و مالیات بر ارزش افزوده سیگار وارداتی ۱۴۰۴ ابلاغ شد

پیام نوروزی رهبر انقلاب اسلامی به مناسبت آغاز سال ۱۴۰۴

کشفیات قاچاق سیگار اسفند ماه

سخنی با خوانندگان

10 برند از قدیمی‌ ترین برندهای سیگار در جهان

مردم طی ده ماه ۷۷۷ میلیون پاکت وینستون خریدند

افزایش قیمت سیگار در مراکش

چرا در پویش «نه به تصادف» شرکت کنیم ؟

بازسازی مجتمع تولید دخانیات سقز تنها 16 درصد پیشرفت دارد

چهل میلیارد تومان از مطالبات کشاورزان توتون‌کار پرداخت شد