امنیت شغلی و معیشت کارگران اولویت و دغدغه وزیر تعاون است
نماینده جامعه کارگری:

امنیت شغلی و معیشت کارگران اولویت و دغدغه وزیر تعاون است

رئیس اتحادیه کارگران قراردادی و پیمانی کشور، با حمایت از رویکرد عملی احمد میدری، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در حل مشکلات کارگران کشور گفت: اولویت‌ها و دغدغه‌های وزیر شامل امنیت شغلی، ایمنی کار و معیشت است.

به گزارش توتون صنعت به نقل از خبرگزاری ایرنا فتح‌الله بیات از فعالیت‌ها و رویکردهای احمد میدری، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، حمایت کرد و اقدامات وی را در راستای مطالبات جامعه کارگری و منویات مقام معظم رهبری دانست.

وی با اشاره به تاکیدات رهبر انقلاب در دیدار با کارگران، بر لزوم رسیدگی به موضوعاتی چون امنیت شغلی، معیشت، ایمنی محیط کار و توسعه تولید داخلی تاکید کرد و افزود: سخنان وزیر با دغدغه‌های مقام معظم رهبری همسو بوده و مورد توجه ایشان قرار گرفته است.

بیات، با تمجید از شفافیت و نگرش عملی میدری، اظهار کرد: برخلاف بسیاری از وزرای پیشین که بیشتر به گزارش‌دهی و آمار بسنده می‌کردند، میدری مسائل و مشکلات واقعی کارگران را مطرح کرده و برای رفع آنها تلاش می‌کند. یکی از مهم‌ترین اقدامات وی پیگیری امینی و کاهش حوادث کار در کارخانه‌ها و ایجاد محیطی ایمن برای کارگران بوده که این موضوع نیز مورد تاکید رهبر انقلاب قرار گرفته است.

رئیس اتحادیه کارگران قراردادی و پیمانی کشور به افزایش ۴۵ درصدی حداقل دستمزد کارگران در سال جاری اشاره کرد و آن را اقدامی کم‌سابقه دانست و گفت: تحقق اهداف و برنامه‌های مد نظر میدری به تنهایی قابل تحقق نیست و نیازمند حمایت مجلس، دیگر وزارتخانه‌ها و حتی قوه قضائیه است، رفع مشکلات کارگران، یک کار بین‌دستگاهی است و همکاری همه‌جانبه را می‌طلبد.

وی یکی از مهم‌ترین چالش‌های جامعه کارگری را فقدان امنیت شغلی دانست و خاطرنشان کرد: اگر آقای میدری این موضوع را پیگیری کرده و به نتیجه برساند، تحولی بزرگ در تاریخ جامعه کارگری کشور ایجاد خواهد شد که کارگران تا سال‌های سال قدردان و متشکر آن خواهند بود.

بیات عملکرد کنونی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی را مثبت ارزیابی کرد و ادامه داد: با اینکه مدت کوتاهی از وزارت آقای میدری گذشته است، عملکرد وی نشان از دانش، توانمندی و دیدگاه کارگری او دارد.

رئیس اتحادیه کارگران قراردادی و پیمانی کشور گفت: ما در جلسات خود با وزیر، مسائل کلیدی مانند ایمنی محیط کار، اجرای صحیح قوانین کار و دیگر مشکلات را مطرح کرده‌ایم. بخشی از این مشکلات از دوره‌های پیشین به وی به ارث رسیده است، اما من در آقای میدری اراده و توانایی لازم برای پیگیری این موارد می‌بینم.

وی تاکیدکرد: همگرایی دولت، مجلس و قوه قضائیه با وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، می‌تواند تحولاتی مثبت در وضعیت کارگران و تحقق برنامه‌های کلان کشور ایجاد کند.

 


دیدگاه‌ها

دیدگاه شما

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.

پربازدیدها

تازه ترین‌ها

معرفی حضرت آیت‌الله سید مجتبی خامنه‌ای به عنوان سومین رهبر انقلاب اسلامی

بازدید میدانی مدیر عامل صندوق بازنشستگی کشوری از مجتمع های تولیدی و تحقیقاتی شرکت دخانیات ایران

روایتی دیگر از حضورشرکت BAT (بریتیش امریکن توباکو ) در بازار دخانیات ایران

ورزش در شرکت دخانیات ایران

گذری بر تاریخ سیگارت سازی در ایران (قسمت سوم)

هیئت دولت 40 روز عزای عمومی و 7 روز تعطیلی اعلام کرد

روح بلند رهبر انقلاب به ملکوت اعلی پیوست

آیت الله العظمی سید علی خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی به شهادت رسید

اخبار بین‌الملل بهمن ماه 1404

بررسی زمینه‌های همکاری مشترک بین شرکت دخانیات ایران و شرکت روسی BVT

قابل توجه نمایندگان استان‌های توتون‌خیز

تصمیم دولت احمدی‌نژاد درباره‌ شرکت دخانیات اشتباه بزرگی بود

رشد مبالغ پرداختی به کشاورزان توتون‌کار

بررسی یک تغییر استراتژیک در صنعت دخانیات

اصلاح افزایش حقوق، ارز و اعتبارات سلامت در بودجه ۱۴۰۵

رئیس جمهور مصوبه پیشگیری فرهنگی و اجتماعی از مصرف دخانیات را ابلاغ کرد

بیانیه هیئت رئیسه اتاق ایران در خصوص رویکرد مالیاتی دولت در لایحه بودجه 1405

بازدید معاون صنایع عمومی وزارت صمت و رئیس مرکز برنامه‌ریزی و نظارت بر امور دخانیات از شرکت دخانیات ایران

رشد فروش سیگارت شرکت دخانیات ایران در سال جاری نسبت به سال‌های گذشته

افزایش قیمت ناشی از افزایش نرخ ارز و کمبود عرضه

گذری بر تاریخ سیگارت سازی در ایران (قسمت دوم)

کشفیات دی‌ماه 1404قاچاق سیگار

اخبار بین‌الملل دی ماه 1404

شرکت دخانیات ایران و مسیر پیش رو

روایت یکسال مدیریت در شرایط سخت