با تصویب مصوبه کمیسیون تلفیق در صحن علنی، حمایت جدی و مقتدرانه مجلس از تولید کنندگان سیگار در کشور های همسایه
اولین واکنش رئیس هیات مدیره انجمن تولیدکنندگان کالای دخانی به مصوبه کمیسیون تلفیق در خصوص تصویب مالیات نخی برای سیگار :

با تصویب مصوبه کمیسیون تلفیق در صحن علنی، حمایت جدی و مقتدرانه مجلس از تولید کنندگان سیگار در کشور های همسایه

تصویب مجدد مالیات نخی در کمیسیون تلفیق مجلس شورای اسلامی بدون توجه به تجمیع عوارض و مالیات در قالب قانون دائمی ارزش افزوده و پیش بینی افزایش ۵واحد درصدی سالانه در آن که به تازگی و از سیزدهم دی ماه اجرایی گردیده در نوع خود جالب توجه و قابل تامل است.

به گزارش توتون صنعت محمد رضا تاجدار رئیس هیات مدیره انجمن تولیدکنندگان کالای دخانی در واکنش به مصوبه کمیسیون تلفیق در خصوص تصویب  مالیات نخی برای سیگار اظهار داشت : بنا بر اطلاعات واصله،مبنای تصمیم گیری، ارائه اطلاعات یک پژوهش غیر قابل استناد و غیر قابل انتشار از سوی پیشنهاد دهندگان در جلسه بوده ،که در نهایت منجر به اتخاد این تصمیم گردیده است.

وی ادامه داد : و البته باز هم همانند گذشته و بر خلاف نص صریح قانون بهبود مستمر فضای کسب و کار هیچ گونه نظر خواهی از انجمن تخصصی در هنگام بررسی و تصویب آن صورت نپذیرفته است.

تاجدار با اشاره به اینکه تولید کنندگان داخلی برندهای ایرانی در پرداخت عوارض و مالیات مصوب فعلی با مشکلات جدی مواجه بوده اند افزود : تولید کنندگان در ۹ماهه ابتدای سال حداقل با کاهش ۱۰درصدی در میزان تولید و فروش روبرو بوده اند، چگونه می توانند افزایش بیش از ۸۰۰درصدی آنهم فقط در نرخ عوارض و مالیات تحمل نمایند.؟!

وی گفت : البته پر واضح است که در صورت تصویب این مصوبه کمیسیون تلفیق در صحن علنی مجلس شورای اسلامی حمایت جدی و مقتدرانه ای از تولید کنندگان عزیز در کشور های همسایه از جمله امارات متحده عربی،عمان، عراق ،آذربایجان و...بعمل آمده و سیگار با نرخ های بسیار پایین تری در اختیار مصرف کنندگان قرار خواهد گرفت.

 


دیدگاه‌ها

دیدگاه شما

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.

تازه ترین‌ها

صنعت سیگار برای اجرای تعرفه‌های جدید ترامپ آماده می‌شود

افزایش سهام شرکت‌های بزرگ تنباکو پس از اعلام تعرفه های جدید امریکا

نرخ عوارض و مالیات بر ارزش افزوده سیگار وارداتی ۱۴۰۴ ابلاغ شد

پیام نوروزی رهبر انقلاب اسلامی به مناسبت آغاز سال ۱۴۰۴

کشفیات قاچاق سیگار اسفند ماه

سخنی با خوانندگان

10 برند از قدیمی‌ ترین برندهای سیگار در جهان

مردم طی ده ماه ۷۷۷ میلیون پاکت وینستون خریدند

افزایش ۴۵ درصدی دستمزد کارگران + جزئیات

افزایش قیمت سیگار در مراکش

مهم‌ترین چالش‌ها و اولویت‌های دوره جدید مدیریتی

چرا در پویش «نه به تصادف» شرکت کنیم ؟

بازسازی مجتمع تولید دخانیات سقز تنها 16 درصد پیشرفت دارد

چهل میلیارد تومان از مطالبات کشاورزان توتون‌کار پرداخت شد

این محصول ایرانی بازار عراق ، افغانستان و پاکستان را تسخیر کرد

نوروزی: حساب بانکی دخانیات کشور مسدود شد

نمایشگاه های تجاری دخانیات ، توتون و تنباکو

حاشیه های خاتوتون سلطنه.... (قسمت 9)

اخبار کشفیات بهمن ماه 1403

توتون کاری مزیت مغفول صنعت دخانیات ایران

افزایش قاچاق و تقلب پیامد افزایش مالیات تنباکوی معسل

توطئه علیه سیگار تیر به مطبوعات کشید!

قطران سیگارت و نقش سیگارتهای قاچاق و تقلبی در افزایش خطرات دود سیگارت

هزار تن توتون باسما محصول شمالغرب ایران به اتحاد جماهیر شوروی صادر می‌شود

گزارشی از راهپیمایی ۲۲ بهمن ۱۴۰۳ در تهران