مراسم معارفه و تکریم مدیرعامل موسسه صندوق حمایت و بازنشستگی کارکنان فولاد برگزار شد

مراسم معارفه و تکریم مدیرعامل موسسه صندوق حمایت و بازنشستگی کارکنان فولاد برگزار شد

مراسم معارفه و تکریم مدیرعامل موسسه صندوق حمایت و بازنشستگی کارکنان فولاد با حضور اسماعیل زارعی کوشا مشاور وزیر و مدیرکل حوزه وزارتی و احمد خانی نوذری، سرپرست معاونت اقتصادی وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی برگزار شد.

به گزارش توتون صنعت به نقل از روابط عمومی صندوق بازنشستگی فولاد،اسماعیل زارعی کوشا با معرفی حسین عامریان به عنوان سرپرست موسسه صندوق حمایت و بازنشستگی کارکنان فولاد، گفت: با حضور دکتر عامریان مسیر ارتقاء شرایط و بهبود وضعیت این صندوق تسریع خواهد شد.
وی اظهار امیدواری کرد: موسسه صندوق حمایت و بازنشستگی کارکنان فولاد در دوران مدیریت جدید در مسیر خدمت به ذی نفعان صندوق به موفقیت های چشمگیری دست یابد.
زارعی کوشا با قدردانی از تلاش های مسرور، وی را مدیری موفق و باسابقه اجرایی و دانشگاهی خواند و از طرف وزیرتعاون، کارورفاه اجتماعی از زحمات وی تشکر کرد.
وی، عامریان را مدیری علمی، جهادی، انقلابی و از رویش های ارزشمند انقلاب دانست و تاکید کرد: قطعا حضور وی نه فقط برای موسسه صندوق حمایت و بازنشستگی کارکنان فولاد بلکه برای مجموعه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، مغتنم خواهد بود.
احمد خانی نوذری، سرپرست معاونت اقتصادی نیز در این آیین گفت: صندوق، شرایط خاص و ویژه ای دارد که امیدواریم آقای عامریان که از مدیران خوشنام حوزه بازار سرمایه است در این مسئولیت نیز موفق باشد.
در ادامه، عامریان سرپرست موسسه صندوق حمایت و بازنشستگی کارکنان فولاد با قدردانی از اعتماد وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، این صندوق را یک مجموعه ارزشمند با ظرفیت های فراوان عنوان و تصریح کرد: زیرساخت های مطلوبی در صندوق فراهم شده که با استفاده از آن ها می توان برنامه های مدنظر را اجرا کرد.
وی گفت: با توجه به شناختی که از موسسه صندوق حمایت و بازنشستگی کارکنان فولاد در این مدت پیدا کرده ام ، عمق مشکلات هم زیاد و نیازمند تحول اساسی در رویکردها و اقدامات است که جز با تلاش همه همکاران و استفاده از تجارب مدیریتی پیشین تحقق نخواهد یافت.
عامریان افزود: در راستای اعتلای صندوق و خدمت به بازنشستگان و شکوفایی اقتصاد برنامه هایی داریم که با اجرای آن، آینده خوبی در انتظار صندوق خواهد بود.
دراین نشست همچنین دکتر رضا مسرور گزارشی از اقدامات دوران‌مدیریت دوساله خود ارائه کرد و در پایان با اهدای لوح تقدیر از زحمات مدیرعامل پیشین موسسه صندوق حمایت و بازنشستگی کارکنان فولاد ، قدردانی شد.

یادآوری می‌شود 55 درصد سهام شرکت دخانیات ایران متعلق به صندوق بازنشستگی کارکنان فولاد می‌باشد و سه عضو هیات مدیره و مدیرعامل شرکت دخانیات منتخب صندوق فولاد می‌باشد.

 

 

 


دیدگاه‌ها

دیدگاه شما

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.

پربازدیدها

تازه ترین‌ها

نرخ خرید توتون‌های ویرجینیا، بارلی و باسما در سال ۱۴۰۵

اصلاح بخشنامه مالیاتی واردات توتون خام و فرآوری‌شده پس از پیگیری مرکز بهبود کسب‌وکار

نرخ خرید توتون های ویرجینیا، بارلی و باسما در سال ۱۴۰۵

به بهانه تصویب قیمت خرید توتون در هیئت مدیره شرکت دخانیات ایران

توتون ایرانی مزیت رقابتی برند ایرانی

کشفیات محصولات دخانی قاچاق در مردادماه

اخبار بین الملل مرداد ماه 1405

ضرورت اصلاح دستورالعمل تبصره ۴ ماده ۱۸ و رفع موانع زنجیره قانونی توزیع محصولات دخانی

شتاب تولید داخلی مواد اولیه دخانی با توسعه کشت، افزایش خرید تضمینی و حمایت از کشاورزان

اصلاح ساختار، تقویت تولید قانونی و مقابله با قاچاق سه ضلع احیای صنعت دخانیات کشور

مجمع عمومی انجمن تولید کنندگان، صادرکنندگان و واردکنندگان کالای دخانی برگزار شد

کشفیات محصولات دخانی قاچاق در تیرماه 1405

صعود در رکود

پذیرش ۴ مقاله در کنگره جهانی کرستا ۲۰۲۶

اخبار بین‌الملل تیر ماه 1405

شرکت دخانیات ایران در بین 10 شرکت برتر در حال رشد جهان

وقتي مقررات سخت‌گيرانه با اقتصاد توتون روبه‌رو مي‌شود (تجربه اندونزی از محدودیت نیکوتین و قطران تا نگرانی از گسترش بازار غیررسمی)

بازار دخانیات در مسیر پوست‌اندازی

اخبار امور بین الملل، خرداد ماه 1405

تولید در شرایط سخت

نقشه ملی مقابله با دخانیات نهایی شد

رشد دخانیات در میان دختران 13 تا 15 سال!؛ لزوم کنترل شبکه نمایش خانگی

گذار از بحران به توسعه؛ هم‌افزایی استراتژیک در مجتمع دخانیات گیلان برای تثبیت تولید

تحلیلی بر برنامه‌های مدیرعامل در مسیر تثبیت و توسعه

آیا تأخیر در تأمین مواد اولیه، تولید داخلی را به نفع قاچاق از میدان خارج می‌کند؟