روش‌های سازمان امور مالیاتی برای جلوگیری از فرار و کتمان مالیاتی
راه‌های فرار مالیاتی محدود‌تر می‌شود

روش‌های سازمان امور مالیاتی برای جلوگیری از فرار و کتمان مالیاتی

مدیرکل دفتر مبارزه با فرار مالیاتی و پولشویی سازمان امور مالیاتی پنج روش مختلف برای مبارزه با فرار مالیاتی و کتمان درآمدی را تشریح کرد.

به گزارش توتون صنعت به نقل از خبرگزاری فارس، وحید عزیزی در مورد پویشی که برخی مخاطبان خبرگزاری فارس با عنوان نظارت دقیق بر فرارهای مالیاتی نوشتهاند، گفت: عمده کار سازمان امور مالیاتی برای جلوگیری از فرار مالیاتی، تحقق عدالت مالیاتی است. در این زمینه یکی از روشها افزایش کیفیت رسیدگی به پرونده مالیاتی افراد است که با استفاد از دادهها و اطلاعات متقن، مالیات واقعی از آنها وصول شود.

وی افزود: روش دوم شناسایی مودیان جدید در راستای عدالت مالیاتی است که این افراد قبلاً پرونده مالیاتی نداشتند و در دو سال اخیر بیش از 2.4 میلیون مؤدی جدید شناسایی و ثبتنام شدهاند. مدیرکل دفتر مبارزه با فرار مالیاتی و پولشویی سازمان امور مالیاتی، روش سوم مقابله با فرار مالیاتی را استفاده از الگوهای هوشمند در شناسایی از فرار مالیاتی و همچنین شرکتهای مشکوک به شرکت کاغذی و صوری عنوان و تصریح کرد: متوقف کردن فعالیت شرکتهای کاغذی و شناسایی ثروتمندانی است که درآمد و نشانه ثروت دارند، اما پرونده مالیاتی متناسب با آن ندارند.

عزیزی در مورد افرادی که برای کار تجاری از حساب بانکی اجارهای استفاده میکنند، گفت: علاوه بر این روشها برای جلوگیری از فرار مالیاتی مبارزه ی مصداقی هم داریم، از جمله حسابهای اجارهای یا حسابهای شخصی که مشکوک به فعالیت تجاری هستند که با اطلاعات بانک مرکزی و تراکنشهای بانکی حسابهای مشکوک به فعالیت تجاری شناسایی میشوند. وی پنجمین روش مبارزه را این گونه گفت که در مواردی که مشکوک به فرار مالیاتی باشند، بازدید میدانی از طریق گزارشهای مردمی و سامانه سوتزنی در سازمان امور مالیاتی انجام میشود که هم مصداقهای کلان و هم مصداقهای کوچک در این زمینه وجود دارند، به گونهای که سال گذشته پس از گزارشهای مردمی، 1500 مورد بازدید از مطبهای پزشکان در زمینه تخلف و عدم استفاده از کارتخوان انجام شد و پرونده این تعداد افراد به نظام پزشکی ارجاع شد.

مدیرکل دفتر مبارزه با فرار مالیاتی و پولشویی سازمان امور مالیاتی، در مورد اینکه آیا صرف ارائه اظهارنامه میتواند به مالیات عادلانه ختم شود، عنوان کرد: سیاست سازمان مالیاتی حرکت به سمت دادههای بانکی و سایر دادهها که از دستگاههای مختلف دریافت میکند، است. در این زمینه براساس ماده 169 مکرر و مواد 230 و 231 قانون مالیاتهای مستقیم، دادههای مختلف از دستگاههای مختلف وصول و براساس آن تصمیمگیری میشود.

به اساس همین گزارش برخی مخاطبان خبرگزاری فارس با ثبت پویشی با عنوان «نظارت دقیق بر فرارهای مالیاتی ضروری است» خواستار پاسخگویی مسئولان مربوطه شدند.

 


خبرهای مرتبط

دیدگاه‌ها

دیدگاه شما

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.

تازه ترین‌ها

نهضت تنباکو، نخستین جنبش سراسری مردم علیه استبداد + فیلم

انتصاب مسعود حشمتی پور به عنوان مشاور وزیر و رئیس مرکز طراحی ، توسعه و راهبری سامانه های جامع وزارت صمت

بودجه کل کشور در سال 1403

سهم سیگاری‌ها از درآمدهای مالیاتی دولت بیش از سهم تمامی شرکت‌ها، مؤسسات و بانک‌های دولتی

انفجار انبار دخانیات در قزوین

فهرست اسامی برندهای سیگار و تنباکوی قاچاق اعلام شد

سهم سیگاری‌ها از درآمدهای مالیاتی دولت بیش از سهم تمامی شرکت‌ها، مؤسسات و بانک‌های دولتی

حاشیه بافی‌های خاتوتون سلطنه...

در نشست گروه سلامت و همکاری‌های بین‌الملل با موضوع دخانیات چه گذشت

سال شروع نشده گرانی سیگار شروع شد

سیگاری‌ها 2/5 همت بیشتر از فروشندگان مسکن و زمین مالیات داده‌اند

ده تابلو از اقتصاد 1403 در نظرسنجی از 75 اقتصاددان

چه کشورهایی در اروپا سعی در ممنوع کردن سیگارهای الکترونیکی یک‌بار مصرف را دارند؟

کشف سیگار و تنباکوی خارجی به ارزش 2 میلیارد تومان

نرخ مالیات و عوارض سیگار و دخانیات وارداتی ابلاغ شد

پنجمین نشست هیئت اندیشه‌ورز میز کنترل دخانیات برگزار شد

ممنوعیت تبلیغ و تولید سیگار الکترونیک در کشور

سال ۱۴۰۳، سال «جهش تولید با مشارکت مردم»

همه سیگارهای الکترونیک در بازار تقلبی هستند

بخشنامه حداقل دستمزد کارگران در سال ۱۴۰۳ منتشر شد

پاسخ شرکت دخانیات به گزارش «نود اقتصادی»

نشست هم‌اندیشی مدیران عامل ادوار شرکت دخانیات ایران برگزار شد

ملی شدن صنعت نفت و واقعیت‌های موجود

توتون صنعت در سالی که گذشت، چه نوشت؟

صنعت د‌خانیات ایران و هوش مصنوعی